Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Paymentwall» Добавлен: 13.09.14 08:04

Основна назва: Paymentwall
Інші назви: Payment wall, Пейментволл
Сфера діяльності: Послуги: IT: консалтинг, розробка, впровадження, хостинг та ін.
Сайт:
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,56/5,0

Перегляди: 275
Усього відгуків: 37
Опис діяльності:
Компания занимается онлайн платежами и альтернативными методами оплаты.
Автор(-ка): Олексiй (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Лютий 2013 г.
Дата звільнення: Серпень 2014 г.

Позитивні сторони компанії

Маю декілька слів про компанію, як її вже колишній співробітник.
Пейментвол перш за все дав мені потужний розвиток і не тільки через треніги і т.д., а через те, що у мене було багато випадків коли я мав можливість себе проявити проактивно, я мав змогу показати і доказати, що я можу певні речі змінити на краще (внутрішні бізнес процеси, аналіз та вирішення проблем та інш.), і коли я це робив - мав результат, дуже приємний для мене. Головне, що це дісно помічалося керівництвом, звісно не кожного разу и і не одразу. Наприклад, у мене було біля 7 разів коли я дуже активно висловлював свою думку, 5 разів її було почуто, з цих 5 - 3 раза втілено у життя і досі моя справа живе у компанії - це дуже приємне відчуття. Звісно не все було ідеально, проте коли мені щось принципво не подоболося - я не скиглив, як деякі інші - а аргументовоно розповідав про проблему керівницу, для цього намагався призначити саме зустріч, а не просто переиску по пошті, і знаєте що ? - це працює, при наймі в цій компанії. В тих випадках коли зясовувалося , що я був правий - до мене прислуховувалился. 2 раза був не правий - ну мені просто коректно сказали в чому я не правий, але без жодного негативу, тому що всі розуміють що я хотів якнайкраще.
щодо колег - половина хлопці - половина - гарні дівчата :). Усі різні, проте молоді, знають, що роблять і працюють багато. Тут усі багато працюють - і тому багато отримують, як це не для вас - маю вас засмутити - вам не сюди, а в який непотріб накшталт айті аутсорс компаній - що нині фактично займаються айті проституцією (продають ваші мізки тому хто більш заплатить) і там начхати на вас.
О, ще одно - тут власний шеф повар, причому крутий :) весь час не просто не бував голодний - а був ситий смачної (не напівфабрикатською) їжею :)
Офіс гарний - без цьогось супер такого...просто гарний, теплий.
Не завжди затишний, бо іноді може лунати музика і усі снють туди сюди, але коли в такому темпі кипіли усі бізнес процеси й шло життя у ПВ - це було круто :).

Негативні сторони компанії

Немає спорт. звали, обiд може розпочатися бiля 3, тому що богато людей I кухар не вставая. Вiдрядження зазвичай для програмiстiв та тих хил пропрацював не менше пророку.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 4/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 4/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5