Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Багира» Добавлен: 07.12.14 08:56

Основна назва: Багира
Сфера діяльності: Послуги: Оптика
Сайт:
Телефони: (097) 262 19 29
Адреса: Україна, м. Полтава, Полтава вул. Зіньківська, 19 оф. 106
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,00/5,0

Перегляди: 477
Усього відгуків: 2
Опис діяльності:
ЯКЩО ВИ ПРАЦІВНИК ПОДАТКОВОЇ АБО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ, ДОЧИТАЙТЕ ДО КІНЦЯ!
Автор(-ка): Андрій (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Наче кур'єр (насправді потрібно було впарювати окуляри)
Дата співбесіди: Жовтень 2014 г.
Корисність відгуку: 8 - 0 = +8
Всього коментарів: 8

Позитивні сторони компанії

Класна сова у Оксани в кабінеті :)

Негативні сторони компанії

ЯКЩО ВИ ПРАЦІВНИК ПОДАТКОВОЇ АБО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ, ДОЧИТАЙТЕ ДО КІНЦЯ!
Торгівля окулярами та аксесуарами до них.
Моя історія працевлаштування в цю Шарашкину контору (далі ШК) почалася з оголошення на OLX.UA в якому йшлося про роботу кур’єра в м. Полтава із зарплатнею 1800-2000 грн., та виплатою один раз на тиждень.
Під час першого візиту, мене зустріла привітна жінка Оксана, яка мені розповіла мен про умови: доставка документів про продукцію ШК, та зразків товару потім ми домовилися про наступну зустріч та попрощалися. Після вихідних днів я повернувся до офісу ШК, заповнив анкету. Після цього мене забрала з собою привітна дівчина Анжела разом з своїм колегою Миколою. Вийшовши з приміщення мені почали задавати різного характеру на які відповідав і вже почав розуміти, що почалася гра під назвою «розвод». Як потім дізнався з розмови з Миколою – це ніяка не робота кур’єра, а банальний обман людей. В чому суть? А втому щоб продавати українцям окуляри, які коштують 60-200 грн. максимум за 280 - 450 грн. Саме цікаве ще попереду.
При розмові з Оксаною я неодноразового наголошував, що мене не влаштовує робота торгівельного представника та все, що з нею зв’язано.
Найстрашніше, що ці хлопці та дівчата, які в Інтернеті прочитали про вади зору та зовсім не розуміють, як правильно діагностувати вади зору та визначати, які окуляри потрібні людині. Ці представники ШК ходять по місту і ближнім населеним пунктам та перевіряють очі громадян за допомогою пластикової рамки та таблички розміром зі стандартний бейдж, які носять продавці та охорона в супермаркетах. На тому бейджі надруковані різні слова за якими вони начебто перевіряють зір, а потім продають окуляри. Ціна яких завищена в три або чотири рази. Я особисто був свідком цього.
Прибуток продавця становить 25% від суми окулярів. Та ці хлопці та дівчата обманюють навіть своїх працедавців, завищуючи ціну окулярів в два рази, а різницю кладуть собі в кишеню  Місячний дохід одного продавця в середньому становить п’ять тисяч НЕОПОДАТКОВАНИХ гривень. Мій «вчитель» хизувався мені, що за місяць заробив 15 000 гривень. Провівши з Миколою день, я спостерігав, як люди були обдурені. Тому я вирішив, що працювати так не зможу, принципи цієї ШК протилежні з моїми людськими цінностями. Працювати не зміг, а свідчити в суді готовий будь-коли.
Я звертаюся до всіх правоохоронних та медичних органів, особливо до податкової інспекції! Хлопці справа не тільки ж в грошах, ці люди в кращому випадку дурять людей та Україну, а в гіршому калічать людей.