Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «АВК» Добавлен: 17.02.15 15:09

Основна назва: АВК
Інші назви: AVK
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Продукти харчування та напої, алкоголь
Сайт:
Адреса: Україна, м. Львів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,45/5,0

Перегляди: 312
Усього відгуків: 203
Опис діяльності:
Кондитерская компания, в составе которой 5 кондитерских фабрик в Украине.
Автор(-ка): Persona (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2014 г.
Дата звільнення: 2015 г.
Корисність відгуку: 4 - 1 = +3
Всього коментарів: 5

Позитивні сторони компанії

Працюю в компанії не перший рік і мені дивно читати такі відгуки, так як в нашому місті нічого і нікого такого немає...Враження складається що працюємо з колегами в різних компаніях. Напишу свою думку і бачення:
.Заробітня плата, порівняно з іншими агентами кондитерського напрямку (ну і не тільки) на порядок вища (сам цікавився ), хто закриває всі цілі + додаткові фокуси + ефективність і таке інше може заробити досить пристойно. Зрозуміло що на теперішній курс доллара це смішні гроші, і разом з тим інші не мають і того...
Щодо "бортів" - хто нормально працює, той бортів не має, а якщо і має то хіба з власної ініціативи (мені до прикладу інколи легше фокус з борта продати).
Колектив нормальний - хто ходить на роботу для пошуку хорошого колективу - той можливо і може замічати щось погане, хто заробляє гроші - будь-який колектив підійде.
Стосовно соцпакету - то взагалі БОМБА... навіть зуби лікую за гроші компанії - дякую за це. Часто взимку хворію - ліки безкоштовно... хто таким похвалиться??? Конті, Світоч? Рошен ??? та вони навіть і не чули і не знають що таке буває :)))
Кар'єра - звичайно ж був час, коли один з керівників області набирав на роботу кумів, братів, сватів, кулєгів - всі ми знаємо про "кого" я - він вже не працює. Але і був час і зараз знову він настав, коли кожен бажаючий може стати супервайзером чи територіальним менеджером ... і що? багато таких бажаючих ??? А що ви для того робите ??? Ніхто не прийде і не буде просити "стань будь-ласка супервайзером чи ТМ-ом"...звичайно ж якщо не хочуть розвиватись внутрішні кандидати на керівні посади змушені брати зовнішніх...Одним словом компанія дає можливість заробляти і розвиватись, але тим хто того хоче і працює над собою...для бажаючих почати роботу з себе, можу порекомендувати прочитати книжку Пентосевича "Действуй! 10 Заповедей Успеха". Бажаю всім, прочитавшим мій коментар, успіху, розвитку і позитивного мислення!

Негативні сторони компанії

Щодо розфасовки подарунків - звичайно ж брєд...тішить те, що це буває 1 раз на кілька років - з іншої сторони хто мудрий може на тому ще й додатково підзаробити :)))
Кометентність керівного складу - також здається, що не всі заслуговують свого "звання", але допоки є результат ніхто і нікого не чіпає.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 3/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 4/5