Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Tiens group» Добавлен: 16.10.15 16:46

Основна назва: Tiens group
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Телефони: 0992121206
Адреса: Україна, м. Ужгород, Корона, вул. Швабська 25, вул. Митна 60
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,74/5,0

Перегляди: 273
Усього відгуків: 977
Автор(-ка): Аноним (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: та всі можливі, які тільки можна уявити
Дата співбесіди: Вересень 2015 г.

Позитивні сторони компанії

урок на все життя як не попастися на лохотрон

Негативні сторони компанії

Увага, ось їх номера (8 з 10 номерів вакансій цих лохотронщиків)
0669577136,
0660992788,
0995615996,
0950705418,
0995650172,
0992537114.
Прізвища: Дочинець, Кузьменко, Топчак (або Дучак, по телефону чітко не зрозумієш. Адреси: Вул. Митна 60, вул. Швабська 25, 3 поверх, 3 кабінет
Була і по тій і по тій адресі. Спочатку прийшла на Митну, убогий офіс, косоока секретарка, пенсіонери-начальники в дешевих костюмах з лякаючими клоунськими посмішками нагадує цирк потвор (ну вибачайте). Далі фарс, а не співбесіда, можна заповнювати, або не заповнювати якісь поля в анкеті, написати невірну інформацію, це не важливо, цікавились тільки мої мрії, цілі в житті і скільки я хочу заробляти. І ще важливий момент вони недаремно питають чи вмієте ви приймати рішення самостійно, це значить що вас легше буде втягнути в аферу, і ваші родичі і знайомі не зможуть вас тверезо переконати, що це лохотрон і своє рішення ви приймете САМОСТІЙНО. Ще чекаючи своєї черги одна пенсіонерка нервово висказалась " Йо...на фінансова піраміда" не придала значенню її словам (але радує що не всі пенсіонери дурненькі і наївні). Потім на Швабській та сама ситуація, тільки більше людей і кращий офіс. О 9 вечора зателефонували відразу з 4 номерів, казали що я пройшла і чекають на лекціях (хоча я заповняла тільки 3 анкети:). З цікавості пішла на лекцію, до речі не сказала би що вони дуже привітні, я довго не змогла знайти ручку і мій "лектор" зневажливо мені сказав при всіх " почекаємо поки юна пані знайде те що шукає" (уже в той момент захотілось піти, ну ок залишуся докінця). На лекції обговорювалося блаблабла в стилі як погано працювати на когось, а як класно мати свій бізнес (хоча це вже абсурд, бо ви працюєте під чужим брендом і продаєте нав'язані товари, по суті, нічого свого). Іще лектор з оскалом скаженого шакала в зачуханому костюмі і зношеному взутті казав що ВІН НЕЙМОВІРНО ЩАСЛИВИЙ, ВІН МАЄ ВЛАСНИЙ БІЗНЕС. ВИСОКИЙ ДОХІД. ПРАЦЮЄ У СВОЄ ЗАДОВОЛЕННЯ І САМ НА СЕБЕ І ВІН УЖЕ ЗАБЕЗПЕЧИВ СОБІ ГІДНУ СТАРІСТЬ, НЕ ТЕ ЩО НЕЩАСНА ПЕНСІЯ ВІД ДЕРЖАВИ І ЦЕ ВСЕ ЗАВДЯКИ КОМПАНІЇ, ЯКУ ВІН НАВІТЬ НЕ НАЗВАВ НІ РАЗУ ( шкода його трохи якщо чесно). Нав'язували взяти брошурки під залог 80 гривень, але можна було легко від цього відморозитися і нічого не брати. Після лекції покликав мій "керівник" запитав що там і як чи сподобалось я така "ну звичайно, все до побачення). Звісно на другу лекцію не прийшла, хоча мені зателефонували і запитали причину моєї відсутності, пояснила що уже знайшла роботу (а що їм обманювати можна, а мені ні?:).
Висновок:
А висновок можна зробити з понад 700 коментарів що це лохотрон і обман і ніякої заявленої вакансії в них немає а по факту вам пропонують стати дистрибютором з ОБОВ'ЯЗКОВИМ ВЛАСНИМ ВКЛАДЕННЯМ ГРОШЕЙ (ВІД 3000 ГРИВЕНЬ), а ваша офісна "робота" давати оголошення про липові вакансії, обробляти на співбесідах потенційних лохів і нахабно брехати переступаючи через власну совість, гордість, мораль (якщо вона є), що ви зашибісь щасливі, що працюєте в компанії, досягли ох... тельних висот і космічної зарплати. Це все печально товариші.( Всім тверезомислячим бажаю гідної роботи (а це не про Tiens)!