Отзыв о работодателе «Top Work» Добавлен: 28.10.24 10:09
Основное название: Top Work
Другие названия: Top Work відгуки
Сайт: top.work
Телефоны: +380 (96) 847-38-28, https://uaotzyv.com/kyiv/top-work-424226
Автор: Аліна ---- (работал(-а) в компании на момент написания отзыва)
Должность: Customer Support Manager
Дата начала работы: Апрель 2024 г.
Другие названия: Top Work відгуки
Сайт: top.work
Телефоны: +380 (96) 847-38-28, https://uaotzyv.com/kyiv/top-work-424226
Top Work - це IT компанія, яка працює на аутсорсі і пропонує ринку свої послуги. Ми сворюємо для своїх клієнтів будь яке програмне рішення для закриття проблем замовника. Наша команда професійних розробників творить іноді чудеса і створює такі рішення, про які ми навіть не могли й поміркувать. Не один наш клієнт не залишився незадоволеним після роботи з нами. Якщо у вас є важлива розробка яку ви не можете зробити самі, то напишіть нам і допоможемо вам в вирішенні цього питання.
Должность: Customer Support Manager
Дата начала работы: Апрель 2024 г.
Подавала резюме на вакансію Customer support.
Зі мною того ж дня зв’язалася рекрутерка — Анастасія.
Того ж дня я розпочала виконання ТЗ, відправила вже наступного дня готове. За тестове похвалили. Перед технiчною спiвбесiдою нагадали про мiт, що вiн сьогодні (чесно, таке рідко де зустрінеш).
На технiчнiй спiвбесiдi тімлід дуже нахвалював тестове, мене, мій досвід і навіть запропонував додаткові бенефіти та сказав, що я дуже підходжу в компанію.
Того ж дня мені зробили оффер і дали можливість вибрати коли мені буде зручно вийти на роботу. Я вважаю Top Work одним з кращих місць для роботи.
Не виявила