Відгук про роботодавця «Медичний центр «Гармонія здоров`я»» Доданий: 04.03.25 13:53

Основна назва: Медичний центр «Гармонія здоров`я»
Інші назви: «Гармонія здоров`я»
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт:
Телефони: (044) 227-94-32, 0980434994
Ел. пошта: [email protected]

Гармонія здоров’я – це розвинена мережа медичних центрів, яка складається з 6 клінік вищої акредитації, в яких Вам нададуть широкий спектр медичних послуг. Лікарі всіх спеціальностей для дорослих та дітей Можливість укласти декларацію з сімейним лікарем Діагностика (КТ, Рентген, Мамографія, УЗД, Ендоскопія) Власна лабораторія Відділення репродукції Терапевтичний та хірургічний стаціонари з комфортними палатами Хірургія одного дня Центр реабілітації Центр естетики та пластичної хірургії Аптека
Автор(-ка): Масік Шичкин (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Стартова зарплата: $1000
Фінальна зарплата: $1500
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.

Прошу вибачення за моє попереднє повідомлення щодо вашої співробітниці, Берць Софії Олегівни. Усвідомлюю, що, яким би це не здавалося, усі ми можемо помилятися, і, на жаль, цього разу моя помилка була серйозною. Неправильне розуміння ситуації призвело до необґрунтованих висновків і недоречних висловлювань з мого боку.

Щиро шкодую, що завдав вам незручностей, і прошу вибачення за свої слова. Сподіваюся на ваше розуміння. Дякую за увагу й бажаю вам гарного дня!

НІМА

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
Перспективи роботи в компанії