Відгук про роботодавця «meta.ua» Доданий: 24.04.25 15:56
Основна назва: meta.ua
Інші назви: meta
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: meta.ua
Посада: менеджер
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Інші назви: meta
Сайт: meta.ua
Сайт надає аналітичні матеріали про азартні ігри, детальні огляди ліцензованих онлайн-казино, порівняння умов гри, а також регулярно оновлює інформацію про бонуси, акції та новинки в українському iGaming-секторі.
Автор(-ка): Гордій Семенов (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)Посада: менеджер
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Користувався сайтом https://meta.ua/casino/ кілька разів — і кожного разу залишався задоволений. Шукав легальне онлайн-казино з адекватними умовами, і саме тут знайшов повні огляди, список ліцензій, бонуси та мінімальні депозити. Відчувається, що над контентом працюють професіонали — усе чітко структуровано, немає води, а навігація інтуїтивно зрозуміла. Для тих, хто тільки починає або хоче вибрати чесне казино в Україні — однозначно рекомендую.
немає