Виза Экспресс
Інші назви: Визовый центр "Виза Экспресс"
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Сайт: visa-express.org
Телефони: +38-068-00-84-111, 099-29-84-111, 093-75-84-111
Регіон роботи: Ровно
Перегляди: 1936
Оформление виз в любую страну мира. Визовый центр помогает оформить шенгенские визы для украинцев, Визы в Китай и другие страны азии.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюВиза Экспресс
Відгуки про компанію «Виза Экспресс» Усього: 2
06.04.16 16:51
Богдан,
м. Ровно
Відносно відгуку Ірини. Якщо ви вмієте писати такі "гарні" відгуки і поливати брудом нашу компанію, то можливо тоді напишете за що вас звільнили? Також можна написати про Ваші п'яні витівки в офісі?
А хто підпригував до стелі коли отримував зарплату по 5-6 тис. грн, що є в 2 рази вищою ніж середня по місту?
Ірина раджу вам краще навчитись бути професіоналом і тоді у вас все буде гаразд, а не Вас звільняють кожні...»
Велике навантаження на працівника, хоча за це отримують гідну зарплатню
02.03.16 15:46
Ира Ира,
м. Ровно
Умеют красиво привлечь клиента
Обманывают сильно. Подставляют чтоб не платить деньги.
Махинацию с документами ведут,что нелегально является. Как можно доверить свои деньги людям,сидящим не в офисе а в коморке в пром.зоне. это страх просто. А деньги то немаленькие.
Сайт пишет что давно работают а по факту недавно,если регистрационные документы посмотреть. Вакансии всегда открыты. Лучше прежде чем обратиться к такого рода компании проверьте....»
Корисність: (1 - 1) = 0