Юрия-фарм
Сайт: uf.ua
Регионы работы: Киев, Винница, Днепр, Житомир, Кривой Рог, Николаев, Полтава, Тернополь, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы
Сайт: uf.ua
виготовлення ліків
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Юрия-фарм
Отзывы о компании «Юрия-фарм» Всего: 1
Все Киев Винница Днепр Житомир Кривой Рог Николаев Полтава Тернополь Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы
15.10.20 12:32
Віталій,
г. Хмельницкий
Працював медичним представником примірно з рік. По зарплаті без запитань і нарікань - реально як і пишуть тут усе вчасно, без урізок і штрафів. Премії були, хоча КПІ як таке для мене було частиною зарплатні та не більше, бо отримував кожного місяця стабільно. По загрузці ж питання виникали. Не знаю хто і як, а я витрачав на розїзди багато часу, хоча місто само по собі і невелике - не Київ якщо порівнювати. Від аптек...»
звільнився під час карантину, аби не ризикувати здорвоям родини, у аптеках самі хворі. З недоліків як уже і писав навантаження по розїздам, утт кому як підходить