Е Ван Вайк і моя Логістік
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Регіони роботи: Львів, Ровно
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Регіони роботи: Львів, Ровно
Експедиторська фірма, що надає послуги по перевезенню вантажу.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЕ Ван Вайк і моя Логістік
Відгуки про компанію «Е Ван Вайк і моя Логістік» Усього: 2
27.12.16 01:00
Іван Санніков,
м. Львів
Люди не ведіться на ці аферистичні розводи щодо європейськоі роботи. Ті 2 гниди , чоловік і жінка - власники" компаніі" нагло розводять наівний народ, шукаючи безкоштовну робочу силу. Слава Богу ім не вдалось це зробити зі мною - я вчасно розкусив ту наволоч, обернувши іх методи проти них самих)) Раніше до речі " офіс" тз логістичного центру був у іх будинку в цокольному примішенні на вул. Грицая 5, кутовий особняк...»
Хочу застерегти всіх - не витрачайте часу. І всіх хто має відношення до податковоі поліціі- це ваші клієнти)) тим гнидам ще поламають ребра, і не тільки іх
31.03.16 23:33
Василина Русанова,
м. Львів
працювала в різних Експедиційниз компаніях, маю з чим порівняти, поки що можу сказати, що ця компанія, має найбільш злагоджену команду, їх поважають на ринку транспортників, а такоєж мені подобаються умови та ставлення до працівників.
Доречі, велика перевага - це ввічливе та безпрецедентно уважне керівництво директора Ореста. Дякую.