пауси
Телефони: Тел.: 380 (44) 425 92 58/59,
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: www.pauci.org
Телефони: Тел.: 380 (44) 425 92 58/59,
Місією Фундації ПАУСІ є розвиток спроможності України інтегруватись до європейських та євроатлантичних структур через запровадження європейського та, зокрема, польського досвіду в Україні, а також інтенсивний транскордонний обмін знаннями та досвідом у ключових сферах, що впливають на розвиток людського капіталу та формування громадянського суспільства. Діяльність Фундації також спрямована на залучення України до активної підтримки демократичних процесів в сусідніх державах — Білорусі, Молдові, Росії та інших країнах пострадянського простору.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюпауси
Відгуки про компанію «пауси» Усього: 2
14.08.15 23:02
валентин,
не знаю как сказать. Собеседование и надменность при нем, удержался чтобы не уйти во время собесчедования. НЕ позвонили о результате, а глупые вопроссы по поводу моей карьеры и желания работать у них разочаровали. В общем не компания а шлак какой то
Реально мутно все както
08.08.15 09:42
андрей заболотный,
Предложили работать в фундации, пришел на собеседование и жду звонка. Мне сказали что позвонят. Может ктото знает чтото о компании изнутри? На собеседовании вели со мной както надменно. Вроде серьезная компания, разрабатывает и предоставляет гранты по украине. В общем для меня она немного темная...
Надменность и подозрительность при собеседовании