Атлант Траст Трейд
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Алчевск, Біла Церква, Бердичів, Дніпродзержинск, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Полтава, Херсон, Шостка
Перегляди: 19157
Перегляди: 19157
лізингова компанія, яка нещодавно розпочала свою діяльність, і вже показала себе не з найкращої сторони, адже працює за тією ж схемою що ТОВ "Автофінанс", ТОВ "Ваше авто", ТОВ "Євролізинг Україна", ТОВ " Еталон" та багато інших шахрайських компаній.
Люди, будьте обережні! Дивіться що підписуєте! не вірте жодному слову консультанта, а уважно читайте договір! не має значення які казки розказує вам консультант, важливо тільки те, що написано в договорі який ви підписуєте! Особливу увагу звертайте на ціну яка вказана у договорі, адже консультанти часто вписують інший предмет договору, який значно дорожчий ніж той, який ви хочете придбати (можливо це тому, що консультанти отримують відсотки від цієї суми, тому зацікавлені в більшій ціні).
А консультантам цих компаній хочеться сказати наступне: схаменіться, бо ці гроші, які зароблені таким наглим безсовісним обманом, рано чи пізно вам вилізуть боком! ви не розбагатієте на біді інших людей...
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюАтлант Траст Трейд
Відгуки про компанію «Атлант Траст Трейд» Усього: 4
Усі Київ Олександрія Алчевск Біла Церква Бердичів Дніпродзержинск Дніпро Запоріжжя Львів Полтава Херсон Шостка
29.06.17 22:04
Юля Стадник,
м. Львів
Фуууу
Ми виграли три суди по нашому місцю проживання , справу відправили в виконавчу службу в Киів. Пройшов рік нам ніхто гроші не повернув , але прийшов лист що вони не можуть стягнути кошти з АТЛАНТ ТРАСТ ТРЕЙД тому, що всі рахунки пусті і ніякого нерухомого майна вони не мають. Ця фірма працює під прикриттям наших мужновладців ліцензія видається і ніхто не перевіряє або свідомо замовчує це все кидалово і кришується...»
23.08.16 20:31
Гость,
немає
вступайте у групу https://vk.com/stopshahrayam та будьте в курсі про всі шахрайства в Україні, і діліться своїми історіями.
Наша зброя проти шахраїв - це інформація.
30.01.16 22:52
Галина,
их нет
ЛЮДИ оглянитесь к кому Вы идете на работу!!!! Неужели Вы думаете , что все тут гладко. Это же мошшеники!!!
20.01.16 11:59
.юрист,
На работу берут стресоустойчывый персонал который всяким путем,
обманом,убеждает вас подписать договор на товар которого нету а когда вы заплатите им деньги с вами никто не свяжется .
Тзов «Атлант Траст Трейд»
Обманюють, працюють як пірамідальна схема. Перший платіж згідно кабального договору
пункт 12 не повертають: а саме з 15 обманутих 1 отримує авто, на авто сайтах рекламують
автомобілі 2013-2014р. по занижених цінах яких нема в Україні ви підписуєте договір де вказано одну ціну а вони пропонують вам більшу авто 2015 або 2016р. згідно прайсив автодилерив в Україні....»