ARCE contact center
Інші назви: ARCE
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: www.arce.com.ua
Регіони роботи: Київ, Львів
Сайт: www.arce.com.ua
Регіони роботи: Київ, Львів
ARCE contact center — международная компания, работающая на рынке с 2007 года, предоставляя высокотехнологические услуги компаниям розничной торговли, операторам связи, банковским и страховым компаниям, дипломатическим представительствам, маркетинговым агентствам, интернет-магазинам в странах СНГ, Америки и Европы.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюARCE contact center
Відгуки про компанію «ARCE contact center » Усього: 2
24.10.23 18:59
Наталя,
м. Львів
Працюю давно в ARCE i зі свого досвіду хочу відмітити в першу чергу чудовий дружній колектив, спокійну, дружню атмосферу, вчасно виплачується заробітня оплата, супервізори прислухаються до потреб операторів і...»
Не зовсім сучасний офіс але досить затишний, це вже на любителя, кому що до вподоби )
05.04.16 10:54
м. Львів
На роботі я знайшов справжніх друзів,ми весел проводили час,компанія дає конфортні умови для роботи.
Постійно міняються люди,обіцяють що будеш обслуговувати один проект,в кінці ти маєш їх 4.Накладають штраф на оператора,який взагаліто має сплачувати компанія.Зарплату затримують,якщо звільнишся без відправцювання взагалі її не отримаєш,хоча в договорі цього не прописано.Максмум що тут можна витримати це 3 місяці,я працював рік,то тепер з впевненістю скажу,що більше не хочу бути оператором в арсі(