стелс-1
Інші назви: ООО Служба Охраны "СТЕЛС-1"
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: www.stels1.com
Телефони: 044 2517777
Регіони роботи: Київ, Бахчисарай, Дніпро, Донецк, Червоноармійськ, Львів, Миколаїв, Одеса, Сміла, Херсон, Черкаси
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: www.stels1.com
Телефони: 044 2517777
Услуги в сфере охраны, внедряя передовые технологии
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюстелс-1
Відгуки про компанію «стелс-1» Усього: 2
Усі Київ Бахчисарай Дніпро Донецк Червоноармійськ Львів Миколаїв Одеса Сміла Херсон Черкаси
18.07.19 08:19
ігор,
м. Львів
немає. шахрайська фірма. хай там посадять всіх. разом з попом власником який дурить простих охоронців. не рекомендую працювати в стелс1 у львові. менеджер мастюк шахрай
не рекомендюю тут працювати. бо вас обдурять. знайдуть причину не платити. працюеш нелегально за копійки. а тебе ще дурять. особливо шахрай мастюк володька менеджер. який прикарманює гроші зароблені. у львові таке саме що й у киеві і інших містах.
16.07.19 16:48
юрій петрович,
м. Львів
положительных сторон нет
работал во львове в стелс 1. аферисты. обманывают на зарплату. именно обманул менеджер мастюк володя бывший офицер без чести и совести. аферист. никому не советую работать в этой компании