ТОВ "кобра схід"
Інші назви: ПП "БЕРКУТ К", ПП "КОБРА ЦЕНТР",
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: cobra-shid.com.ua
Телефони: 067 464 87 59
Регіони роботи: Київ, Володимир-Волинський, Кіровоград, Коломия, Макіївка, Мелітополь, Ніжин, Миколаїв, Херсон, Черкаси
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: cobra-shid.com.ua
Телефони: 067 464 87 59
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компанію ТОВ "кобра схід"
Відгуки про компанію « ТОВ "кобра схід"» Усього: 2
Усі Київ Володимир-Волинський Кіровоград Коломия Макіївка Мелітополь Ніжин Миколаїв Херсон Черкаси
03.03.20 23:45
Юлия,
м. Коломия
Питание
Ох і фірма. Обіцяли золоті гори. І безкоштовну форму, і гарну зарплату, ще й казали що вихідні будуть. Коли приїхала на цей чортовий завод Леон, зняли за форму( 700 гривень за дуже поганої якості курточки легенької і 700 гривень за штанці, а на носі була зима). Вихідних не давали. В місто вийти - не дозволяють. Берци також за додаткові гроші! Працюєш на ногах з 6 ранку до 23:30 БЕЗ ВИХІДНИХ. І це все за 300!!!!!!!!...»
20.02.19 12:25
юлия ена,
м. Коломия
Положительных моментов нет
Приехали на место, ничего толком не рассказали, в общем полная ж... С собой на пост перекусить нельзя на 2 мин раньше пришёл или ушёл штраф, условия жёсткие, не поспать норм не помыться, кушать когда готовить не знаю, когда отдыхаешь?? Не ведитесь люди это жесть,! От жд до завода добирались на такси, а говорили что встретят, ужас одним словом, коломия отстой