Тетафарм
Інші назви: Лохнес
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Телефони: 068 540 87 23
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Кременчуг, Львів, Мукачево, Миколаїв, Харків, Херсон, Червоноград, Чернівці
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Телефони: 068 540 87 23
ТОВ Тетафарм ексклюзивний імпортер TM CORETESTS, TM SPORTEX, TM MEDRULL, TM AYSET, TM AVANTI і дистриб’ютор широкого асортименту високоякісних виробів медичного призначення.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТетафарм
Відгуки про компанію «Тетафарм» Усього: 1
Усі Київ Вінниця Дніпро Кременчуг Львів Мукачево Миколаїв Харків Херсон Червоноград Чернівці
26.11.18 17:00
Віктор,
м. Мукачево
Працюю в компанії з початку заснування. Цілком задоволений роботою в компанії та відношенням як з боку керівництва так і персоналу. Особисто засновував 2філії, на старті 3-тя. За 7 років діяльності компанії відбулись величезні зміни - як в плані навчанні так і розвитку компанії, де введено цикли тренінгів для торгового персоналу та супервайзерів, а також суттєве збільшення асортименту власного імпорту. Кожен...»
Якщо Ви шукаєте тиху, спокійну "шару" - то Вам не сюди - краще не витрачайте свій і наш час. Тут працюють найкращі які працють на результат, а не відбувають час.