Solo
Сайт: www.solo.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Харків
Сайт: www.solo.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Харків
косметика для волос и тела
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюSolo
Відгуки про компанію «Solo» Усього: 6
13.08.24 14:52
Ілона Демченко,
За час моєї роботи в Соло(а працюю я тут з 2018-го року) не було жодних проблем. Спочатку працювала в магазині міста Запоріжжя, згодом переїхала до Києва і там також влаштувалась в магазин Соло(за це окрема...»
Немає.
13.05.24 14:40
Валентина,
Перший місяць тут. Класно. Напарниця чудова, навчала мене, з усім допомагала. Робота не важка, задоволена))
Я задоволена.
01.03.24 15:44
Мілана,
Тут, звісно, великий плюс в тому, що зручне розташування, 10 хвилин і я вже на роботі. Також сподобалося працювати з косметикою, можна щось придивитися і собі.
Їх немає.
02.12.23 18:36
Марія,
Дуже подобається графік, багато вихідних, є час на себе і дітей. Сподобалося працювати з професійною косметикою. Зручне розташування магазину, 10 хвилин і я на місці.
не помітила проблем, все влаштовує.
05.11.23 09:17
Олена,
Працюю два роки. Магазин мені подобається. Немає конфліктів з керівництвом, працюю в задоволення. 5 зірок
жодної проблеми!
03.02.16 23:51
Гость,
Итак...С чего начать? Эту информацию будет интересно прочитать как покупателям так и тем, кто собирается устраиваться на работу в эту сеть магазинов
Для начала информация ДЛЯ ПОКУПАТЕЛЕЙ! Никогда не покупайте ничего в этой сети магазинов. Сроки на продукцию постоянно переклеивают, вам продают просроченный товар...а потом удивляйтесь почему у вас лезут волосы и появляется перхоть. Лаки для ногтей тоже просрочены и...»