Solo
Сайт: www.solo.ua
Регионы работы: Киев, Днепр, Запорожье, Харьков
Сайт: www.solo.ua
Регионы работы: Киев, Днепр, Запорожье, Харьков
косметика для волос и тела
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Solo
Отзывы о компании «Solo» Всего: 14
09.09.24 18:42
Віолетта,
г. Запорожье
Мені тут подобається два моменти. Перший - приємно працювати з косметикою, мені таке подобається. Друге - працюю 3 на 3, графік зручний.
Все гуд.
13.08.24 14:52
Ілона Демченко,
За час моєї роботи в Соло(а працюю я тут з 2018-го року) не було жодних проблем. Спочатку працювала в магазині міста Запоріжжя, згодом переїхала до Києва і там також влаштувалась в магазин Соло(за це окрема...»
Немає.
11.07.24 15:21
Вероніка,
г. Днепр
Все стабільно, я тут спокійно працюю і немає проблем. В магазині вже 4 роки. Керівництво приємне, зарплату платять вчасно.
Негативу в мене немає.
11.06.24 13:28
Вікторія,
г. Днепр
Дуже подобається те, як керівництво ставиться до працівників, все чемно, по-доброму, завжди привітають зі святами) Працюю в магазині вже 6 років.
Все дуже добре.
13.05.24 14:40
Валентина,
Перший місяць тут. Класно. Напарниця чудова, навчала мене, з усім допомагала. Робота не важка, задоволена))
Я задоволена.
09.04.24 09:25
Іра Стецькова,
г. Запорожье
Працюю тут 3 роки, звільнятися не планую. Подобається графік, подобається керівництво, все лояльно і чемно. Магазин рекомендую!
Негативних моментів не помітила.
01.03.24 15:44
Мілана,
Тут, звісно, великий плюс в тому, що зручне розташування, 10 хвилин і я вже на роботі. Також сподобалося працювати з косметикою, можна щось придивитися і собі.
Їх немає.
07.02.24 09:39
Світлана,
г. Днепр
Саме головне - тепер у мене є доступ до якісної косметики для волосся. Також мені сподобалося працювати з косметикою. Робота нормальна, звільнятися не планую.
все нормально.
06.01.24 10:48
Марічка Нестеренко,
г. Харьков
Працювати в Соло мені дуже подобається. Вже три роки, жодних проблем, графік супер, + мені дуже сподобалося працювати з косметикою для волосся.
Нічого такого немає.
02.12.23 18:36
Марія,
Дуже подобається графік, багато вихідних, є час на себе і дітей. Сподобалося працювати з професійною косметикою. Зручне розташування магазину, 10 хвилин і я на місці.
не помітила проблем, все влаштовує.
- 1
- 2