Тзов-Бадер Україна
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Івано-Франківск, Львів, Ровно, Тернопіль
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТзов-Бадер Україна
Відгуки про компанію «Тзов-Бадер Україна» Усього: 5
22.06.18 13:18
Микола Ггг
Немає доброї сторони
Короче так! Почитав відгуки і зрозумів, що тільки одна людина написала правду про їбучий сука бадер. Цей бадер повне гавно а не робота, люди сидять, премії рубають, аудитів бояться, ця йобнута охорона вилазить людям на голову.... У віділі кадрів працюють одні куріци, нічого не знають, при розрахунку розрахунового листа не дають, цілий день сидиш і їбашиш як віл, за любу хуйню їбуть, що на рахунок контролерів то є...»
25.12.17 14:46
Галя Кириченко
На Бадері зустріла стільки хороших друзів, трудоголіків незвичайних. Через позитив від цих людей, робота стає не такою вже і важкою.
Частіше робити перерву.
22.12.17 13:07
Сергей Загуров
Добрый день. Мне есть что сказать по поводу качества и заплаты на этом заводе. Я переселенец, приехав в Киев в 2015, не мог долго найти работу, вернее, всюду я слышал отказ. И только на Бадере мне улыбнулась удача. Было тяжело при учебе, но все возможно. Зарплата меня полностью устраивает.
Устаю, хотелось бы продлить обеденный перерыв.
01.06.17 21:42
Сашко Примак
Не знаю на що скаржитися можна, коли все залежить від самого бажання людини працювати і добиватися висот. Забирають і привозять додому, є обідня перерва, все в рамках закону виконується і найголовніше - зарплата, вона досить висока.
Можна порівнювати зп у Польщі і тут, але не варто, бо все має різні сторони.
29.09.16 16:53
Аноним
Довіз до роботи
Брехня починається вже з рекламного щита, на якому написано, що зарплата від 5тис.грн., насправді перший місяць тобі заплатять 2500 грн(тренінгових), а потім вже як дадуть перший розряд то 3000 грн. і так ти на цій ставці зависнеш, доки бригада не почне продукувати стабільно без браку мінімальну к-сть. На фірмі широко було розрекламована премія за приведену людину на посаду швеї. ЇЇ мали нараховувати після 2-х...»