ТОВ Гранит Гарант
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Телефони: 0508589291
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Житомир, Кам’янец-Подільськ, Львів, Ровно, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Черкаси, Чернівці
Телефони: 0508589291
Охрана безопасность
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компанію ТОВ Гранит Гарант
Відгуки про компанію « ТОВ Гранит Гарант» Усього: 3
Усі Київ Вінниця Житомир Кам’янец-Подільськ Львів Ровно Тернопіль Харків Хмельницький Черкаси Чернівці
10.01.21 22:18
Мрії о заробітної плати
Не можу дозвонитись Погорільцю, постійно занято...куди звернутись за заробітною платою???
01.10.20 11:06
Сергій Модяр,
м. Житомир
Михайло Зіновьович дуже добра людина, коли звільнився с колонії ні було дє жити, він дав дах над головою, безкоштовне харчування, зараз мешкаю на одному з о'бєктів, мешкаю тут і за одно охороняю, а то що грощі мені платить то й добре, вони на менє погано впливають. Подякував!
Нема де помитись, а так все добрє!
13.03.20 21:03
Ирина Вовк,
Нет!
Ужасное отношение к своим работникам! Можно сказать как к рабсиле, которую можно использовать по своему усмотрению. Короче отношение как к скоту. Но это ище не все. Самое главное - не выплачивают заработную плату! У них уже за годы состоялась проверенная схема: работников берут на роботу не официально а потом увольняю без их согласия та ещё со словами: "какая зарплата? Мне посрать. Никаких денег ты не...»