ТОВ Гранит Гарант
Сфера деятельности: Услуги: Охрана
Телефоны: 0508589291
Регионы работы: Киев, Винница, Житомир, Каменец-Подольский, Львов, Ровно, Тернополь, Харьков, Хмельницкий, Черкассы, Черновцы
Телефоны: 0508589291
Охрана безопасность
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании ТОВ Гранит Гарант
Отзывы о компании « ТОВ Гранит Гарант» Всего: 6
Все Киев Винница Житомир Каменец-Подольский Львов Ровно Тернополь Харьков Хмельницкий Черкассы Черновцы
01.02.18 20:30
Марія,
г. Львов
Я працюю не один рік і можу сказати що тут так чи не так. А людина яка почала працювати в 2017 р і в 2018 в січні звільнилася може писати що працює не один рік, і ще анонім про його субєктивність можна догадатись,сміх.
15.12.17 11:04
Марія,
г. Львов
Я працюю у Львові контролером охорони, і якщо треба то виїзжаю на інші обєкти по різних обл. но мене ніхто не обманював, і гроші за дорогу вертали завжди. А от ти такий анонім хриновий і тебе обманюють то чого ненапишеш відкрито хочаб ім"я. А я тобі скажу чого бо ти або там набухався або спав на посту і тому стидно написати хто ти є. Небухай на роботі і буде тобі зарплата. Бо з такими алкашами я ви можна нервовий...»
12.12.17 18:02
Зарплата директор)
Якщо хочете попрацювати на халяву тоді цей варіант саме для вас таких там чекають, шанують та люблять!!!
А позитивні відгуки звісно ж не написані людьми які там працювали або ще працюють ну окрім деректорів бо їх справді ніхто не дурить тут немає сумнівів!
Заборгованість, штрафи та зіпсоване здоров'я ось ваші перспективи на даній роботі!
07.12.17 16:41
Василь,
г. Львов
Я пацюю в цій компанії вже не один рік, ніхто мене не обманює, не кидає, і працюю за зарплату а не з а (їдло) як пишуть. Аж смішно коли читаю що люди пишуть, на сьгоднішній день дуже важко оформитись офіційно а тут оформляють і зарплату платять два рази в місяць, без обману!!!!!! А хто не хоче працювати в Граніт-Гарант то не проблема на сьогоднішній день дуже багато фірм де приймуть таких грамотіїв які працюють за...»
13.01.17 22:02
Олександр Васильович,
- - - - -
Погорiлець Михайло Зiновьевiч громадянин України, освіта вища, безпартійний, ПП "Грагніт- Гарант", Директор, місце проживання: с.Сороцьке, Теребовлянського району Тернопільської області. Рік народження 19.11.1982 офис м.Тернопiль вул.Квiтнева 6-б ШАХРАЙ !!!
07.12.16 02:45
Володя,
г. Львов
Обіцянки та цяцянки потіха дураку
Люди ви як що скаржетеся то залишайте контактні дані телефони щоб до вас могли люди дозвонитися та поцікавитися деталями про Граніт Гарант. Ви кажете що це МОШЕННИКИ на мошенников є управа. Просто треба написати листа в культурному вигляді на Фейсбук до Міністра внутрішніх справ АВАКОВА. Вас почують на 100%