Сеть магазинов Аврора
Інші назви: Сегодня Аврора, Супер Аврора
Сайт: superavrora.com.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Кам’янец-Подільськ, Кривий Ріг, Луцьк, Миколаїв, Полтава, Тернопіль, Умань, Харків
Сайт: superavrora.com.ua
Продажа товаров для дома
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюСеть магазинов Аврора
Відгуки про компанію «Сеть магазинов Аврора» Усього: 4
Усі Київ Біла Церква Вінниця Дніпро Запоріжжя Кам’янец-Подільськ Кривий Ріг Луцьк Миколаїв Полтава Тернопіль Умань Харків
17.04.23 10:38
Катя,
м. Полтава
Хей, пройшла співбесіду в магазині, що ближче до дому мого. Повідомили, що підходжу, можу пристувати. Перші дні роботи були класні, в колектив влилася. Не легко, тиняться не будете, але взагалі немає жодних...»
Поки не знаю. Тільки перший місяць
Корисність: (1 - 1) = 0
12.04.23 11:44
м. Полтава
Шукаю офісну роботу, хотіла б працювати тут. Резюме відправила і мені назначили он-лайн співбесіду. Залишилося приємне враження. Зараз читаю відгуки та дивуюся, бо багато моїх знайомих працюють тут, і...»
Особисто для себе не помітила, але проглянула тут відгуки... все ж буду орієнтуватися на власне враження
13.09.18 22:18
Наталі,
м. Полтава
Швидкий кар'єрний ріст, максимально комфортні побутові умови праці, молодий колектив.
Низька з/п, велике навантаження на працівників (місячна норма год. - 252 - це 21 день по 12 год.), немає постійного персоналу (кадри весь час міняються), непрофесіоналізм менеджерів.
29.11.16 16:08
Ирина Сторожук,
м. Полтава
Хорошенький магазинчик с кучей разного недорогого товара, можно найти много чего интересного и полезного, хорошее, вежливое обслуживание, постоянные акции, скидки, бонусы.Советую!
Иногда попадается некачественный товар, но вас его покупать никто не заставляет))