Адвокат Куц Ігор Валерійович Кузнецовськ Вараш
Адвокат № Свідоцтва: 626
Дата: 14.08.2008
Депутат, в.о. мера міста Кузнецовськ / Вараш
ГО Місто Майбутнього засновник / учредитель ОО Город Будущего [email protected]
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюАдвокат Куц Ігор Валерійович Кузнецовськ Вараш
Відгуки про компанію «Адвокат Куц Ігор Валерійович Куз» Усього: 9
07.06.20 20:06
Светлана,
ничего не напишу
Почитал отзывы, на работу не пойду устраиваться.
19.04.17 23:24
Народный Контроль,
Хорошо что есть такие сервисы, а то они подчищают все на кузнецовских порталах.
Собирайте информацию на таких мразей как куц, рано или поздно мы будем их судить.
13.02.17 14:07
клієнт Куцого,
Ви що лохи адвоката поставили містом рулити і думали вівці цілі будуть?
Справді такі наївні?
роль адвоката полягає в пердач хабарів суддям. Ви хоч раз чули що хтось з адвокатів блиснув ораторським майстерністю в суді і в чому то переконав суддю хабарника?
Це клуб закритий такий по розведенню лохів, що б в нього потрапити треба заплатити спочатку.
Якась елітарна гільдія де за зачиненими дверима за допомогою посередників виносять доленосні рішення.
Дорвавшись до мерства куц вирішив діяти як адвокат і під...»
02.02.17 08:54
Кузнецовский Варашанин,
Это у них такой бизнес до корыта дорваться, вы что всерьёз думали что они там рвут опу за принципиальные вопросы? Пока вы самоустранились, они напрягаются не по детски в битве за ресурсы.
Напрягают всех кто с ними в доле и противоборствующие группы которые там собрались.
Раз вам наплевать на то что с вами делают то такие вот типажи будут решать ваши судьбы.
Они доигрались в стартап под названием Вараш до того что цены на жильё поломали и сидят с умным видом, тип мы здесь не при чём, это как бы рыночная ситуация так сложилась. В такой ситуации для страны они решили сорвать банк на продаже жилья, только совсем недалёкий человек мог думать что кузнецовцы на столько богаты покупать новостройки.
Им наплевать что ваши квартиры потеряли в цене на 30% для них главное что не...»
28.01.17 13:18
Дмитро Хвилько,
м. Луцьк
Не обнаружено позитива, позитив будет когда он и те кто его поставил и прикрывает, ответят за всё что творили в городе и не только.
Думаю он только испонитель удачно подошедший на роль во мера и не только. Он услужливо исполняет то что ему скажут и ни чего не решает сам, на самом деле хозяева города совсем другие люди а это просто шестерка без принципов, удачно подошедшая на роль.
Ни совести ни принципов нет у этого тела а те кто его избрал видимо сами не блещут моральными качествами.
Обычного человека давно бы затаскали по судам и забили...»
20.01.17 14:08
Не скажу,
м. Ровно
Була у нього на консультації. Пообіцяв виграти справу, такий весь впевнений і переконує що нема за що хвилюватися, все вирішують факти що правда на вашому боці.
В реалі не все так реально виявилося. Він сказав що треба грошей Незнамовой занести. Дала гроші і вони напевно відповідача теж доїли в цей час, суд несподівано виніс нейтральне рішення яке мене не влаштовувало. Я так зрозуміла це у них такий бізнес - двох дурнів беруть і тягнуть з них гроші а потім умивають руки.
Найбільшою зухвалістю було перед самим слуханням справи, дати мені розписатися в договорі про...»
16.01.17 23:06
Дуже договорнякова людина, файно с ним спiвпрацювали.
Всi вопроси розрулив, знае кому лизнути кому занести папiрець.
Одного разу грошi взяв i тут його зняли з посади во мера.
А так взагалi то холоп не поганий. "Руководить, это значит не мешать хорошим людям работать" - це про нього.
Як дебили його мэрство пiдтримали, невiдомо але такого позору вараш ще нiколи не бачiв.
Лошари, думайте не жопой а головой!
25.12.16 21:31
Варашанець,
Договорняковий хлопець, шо ви гоните.
Не дiлиться тим що накрав! Лжец и совершенно безсовестный, алчный человек!
25.12.16 00:59
Дмитро,
На вигляд представницький офісний полупокер, вміє переконати в перспективах справи що 100% вдасться виграти. Нахабно бреше не знаючи суті речей обіцяючи удачу і втягуючи людини в судову тяжбу.
Бере гроші на підготовку справи, починає посилати клієнта бігати самостійно по інстанціях. Приходиш з ним до суду, був чи не з'явився відповідач, він все одно вимагає гроші начебто слухання відбулося.
І так і тягнеться час разом з вашими грошима.
То раптом дзвонить мовляв сьогодні дістань грошей треба дати на верх і тоді справа виграємо 1000%.