ЦВГ Україна
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Львів
Перегляди: 20363
Виробництво джгутів для автомобілів
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЦВГ Україна
Відгуки про компанію «ЦВГ Україна» Усього: 5
19.12.21 21:06
Анонім
Премія,але мала при наших цінах
Знову той самий бардак Роза і Паук Ярослав,чому в зміні В майстри і бригадири не адикватні,хамовиті,забороняють вже нам
сміятись і говорити,,а самі сидять цілими днями і обсуждають людей ,якщо вони,не мають...»
24.11.21 19:30
Монтери
ми пройшли аудит , тендер виграли і дадуть нам премвю
Аудит ходив по заводу,такий порядок . майстри бігали крогом конвеярі аж любо дивитись як вони пересрали,а як до роботи взялись.по більше таких аудитів може порядок буде
12.11.21 17:34
Анонім
Нема!
Доброго дня колеги,нема смислу тут,щось писати нас ніхто не чує ,до нас відносяться як до якогось не потрібу.Дали роботу і мовчи,нас за людей не рахують.Понабирали тупаків бригадирів і майстрів,які що години...»
01.09.21 09:07
Ольга
роздавали нам ті безрукавки сині замість футболок то вони не файні і матеріал штучний буде парити і звигляду непрезентабельно
футболки були набагато ліпше вони прості і зручні. чого не пошити нам футболки? хто придумав ті халати?
07.03.17 10:38
Олена Анонім
Чисто, світло, нормальні умови праці. Зарплата та аванс вчасно. Можливість додаткового заробітку. Дають додаткові премії на новий рік. Краще ніж на базарі працювати за 100-120 грн. в день.
Мало місця в роздягалках. Багато новоприйнятих працівників не зовсім адекватні.
Бригадири не можуть в повній мірі управляти працівниками, за що їх не слухають і чуть не посилають на 3 букви. Бригадири опускають голову і йдуть замість того щоб добряче вставити нахалам і нахалкам.