Сувенірний крам
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: www.kram.lviv.ua
Регіони роботи: Київ, Івано-Франківск, Львів
Сайт: www.kram.lviv.ua
Регіони роботи: Київ, Івано-Франківск, Львів
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюСувенірний крам
Відгуки про компанію «Сувенірний крам» Усього: 12
19.01.24 14:08
Анонімний автор,
м. Львів
Дуже справедливий і добрий керівник в мене була. Колектив також дружній. Працювала в 2022 році, вирішила залишити відгук тільки зараз, сподіваюся умови стали краще.
Цілий день з 8:15-23:00 на ногах, присісти можна тільки за касою. В залі не можна сидіти, користуватися телефоном. Як мені пояснили, то в нас не може бути такого що ми все зробили і можемо трохи відпочити,...»
18.10.19 10:03
м. Львів
за період роботи в СК перше ,що мені сподобалось ставлення керівника ( Катерини) до працівників магазину,це чуйний ,справедливий і вимогливий керівник ,яка завжди підтримує і приймає сторону працівників(що не властиво кожному керівнику з мережі)
по-друге хороший і дружній колектив,(коротко кажучи сім'я) люди ,які підтримують і підстраховують в потрібні моменти
по-третє зручний графік і вчасна оплата праці(затримок...»
Компанії слід більше прислухатись до вимог працівників(бути більш лояльними)
відсутність різноманітних тренінгів ,щодо організації роботи і товару в магазині
хотілось б щоб обід тривав повноцінну годину)
17.10.19 22:49
Христина,
м. Львів
Я працюю лише три місяці, але мені вже все подобається. Так, раніше було важко, незвично і я нічого не знала. Тепер я по справжньому кайфую на роботі, що вперше в мому житті. Зарплата мене влаштовує, до 8000 можна спокійно мати. Керівник Катя ставиться до нас добре, коли треба, завжди відпустить чи дасть вихідний. Пояснить, коли потрібно, якісь робочі моменти. І навіть коли сварить, це йде на користь.
А ще, є...»
Немає
25.02.19 11:04
нема
СОРОМ І ГАНЬБА сувенірному краму! ПОЗОРИСЬКО! Сподіваюсь, що ця крисяча кантора, із наживання на праці людей, БУДЕ ЛІКВІДОВАНА!
24.02.19 12:36
немає
Рабські умови праці. Жахливий колектив. Обдурюють покупців таким чином, що товар, який впав і розбився, склеюють і замальовують (в комірчині метр на метр, до речі, це і місце для обіду), а потім ставлять на полиці. Робота - цілий день на ногах (12 год.) і НЕ на трудову. Адміністратором там працювала Вероніка - дівчина - дилетант в своїй професії. Люди бережіть своє здоров'я і шукайте кращу роботу.
11.02.19 19:03
м. Львів
Хороший дружній колектив, керівник на місці
Компанія не погана. Можуть взяти на роботу й без досвіду. Звичайно, зараплата бажає бути вищою, хоча як для початківців то впринципі норм. Але от керівник Марічка, дуже тяжка людина. Не поважає працівників, має за ніщо. І дуже лицемірна...на жаль(((
21.08.18 18:12
Немає
Важко працювати, хоча для вищого керівництва здається що консультанти і касири взагалі нічого не роблять! А це 12-14 годин на ногах, 1 год обіду, а під час решта 11-13 год. нема права ні присісти, ні спертися, ні в телефон подивитися...3 через 3 дня, і це все за 5000-6000 грн за місяць.
Якщо для керівника магазину персонал був важливий, і були старання зробити цікаву мотивацію, створити і зберегти команду яка...»
26.07.18 23:04
м. Львів
працювала в дуже хорошому колективі(в межах магазину)
14- ти годинний робочий день! низька з/п
а пані М це щось! Завжди все не так, ні добрий день, ні до побачення! мільйон раз потрібно переставляти товар з полиці на полицю і всеодно все не так і при тому ніхто не пояснить і не покаже як має бути
дуже важко працювати при такому керуванні! ще є пані Інна, яка є надзвичайно негативно настроєною особою! таке враження що всі ніхто і звати тебе ніяк!!
з/п касира за...»
Корисність: (1 - 1) = 0
13.03.18 00:29
м. Львів
В мене був колектив не великий,але душевний. Я пропрацювала не довго,і була вимушена звільнити, але з теплотою згадую цю роботу і свого керівника, хоча керівник мережі насправді не адекватна, вічно не задоволена життям жінка .Бажаю процвітання мережі та іншого директора , бо ця пані М. все розвалить - дайте тільки час.
Керівник мережі - пані Марічка , жіночка старша, але без досвіду керівника людей за ніщо сприймає, навіть тих хто і любить свою справу і живе нею. Шкода тих , хто любить те нащо хтось плює