Brokgroup
Інші назви: Babybrok, Интернет-магазины
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: brokgroup.in.ua
Регіон роботи: Тернопіль
Сайт: brokgroup.in.ua
Регіон роботи: Тернопіль
Прийшов на співбесіду в компанію. Чекав 3 години на співбесіду, потім під"їхав власник, компанія віртуальна, власник хоче знайти задурних робітників, які йому то всьо розвивати будуть. Розказував про якусь хімію, міндобрива, хоча продають в основному якийсь дитячий товар сумнівної якості, бачив на власні очі холодний склад. Встиг побачити щура- і це там, де пролають дитячі речі.
Коли спитав про зарплату- може бути 15000 або 1700, а від чого залежить зарплата- так як власник собі надумає. А які мої обов"язки- продавати і надіятись, що буде 15000. Що цікаво, навіть їхня основна компанія сіра, навіть чорна. працівники не оформлені, податуів не платять. А мені то треба? Послав того Володимира, власника прямим текстом. Якщо ніяких гарантій, без податків і все залежить від того, наскільки продам, то мені то не треба
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюBrokgroup
Відгуки про компанію «Brokgroup» Усього: 2
18.10.17 03:22
Світлана,
м. Тернопіль
Чудовий колектив
Директор зваблював, казав що платитиме на 500 гривень більше, якщо два рази в тиждень робитиму йому щось для підняття його тонусу. Директора звати Володимир Галка
18.10.17 03:10
Іван,
м. Тернопіль
Поки чекав, напоїли чаєм
Коли спитав про зарплату- може...»