ТОВ "БЗВК"
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Сайт: www.bzvk.com.ua
Телефони: 0980283235
Виробництво, монтаж металоконструкцій
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТОВ "БЗВК"
Відгуки про компанію «ТОВ "БЗВК"» Усього: 6
11.09.19 13:12
Нет положительных сторон
Один негатив. Не вздумайте к этим лохотронщикам устраиваться.
Условия скотские, зарплату не платят, выпрашиваешь по кусочкам, ездишь вылавливаешь по городу для получения зп.
26.12.18 15:33
Нет ничего положительного.
Не вздумайте туда устраиваться. Руководство - лохотронщики. Обещают много - не платят вообще, выпрашиваешь по крохам. Условия работы - скотские.
29.10.18 19:25
Положительного здесь нету, только негатив. Не советую никому!
Холодно, отопления нет, отношение к сотрудникам скотское, зарплаты задерживают и не доплачивают.
Помимо своей должности должен делать все что тебе скажут (ты и сварщик и слесарь и маляр и грузчик и заготовщик). Заставляют работать круглосуточно.
13.08.18 12:17
Ирина,
Доброго дня. Співпрацюю с компанію БЗВК більше року, суттєвість нарікань не маю. Продукцію поставляють своєчасно.
З появою нової плазми, мої замовлення сталі дуже високої якості, та виконуються дуже швидко.
Одного разу була затримка в поставці, але не з вини компанії, просто на металобазі не було метала для мого замовлення. Насправді це не негативна сторона компанії, по критеріям цього сайта мені потрібно щось написати в розділі "ОТРИЦАТЕЛЬНИЕ СТОРОНИ"
20.07.18 20:58
Нет положительных сторон!
Виталий Тарасович и Констонтин Сергеевич полные бездари в руководстве и управлении.Полные ноли.Оборудование изношено,расходники нужно выпрвшивать.ОБМАНЫВАЮТ ПРИ ВЫПЛАТЕ ЗАРПЛАТЫ.УВОЛЬНЯЮТ ЗАРПЛАТУ НЕ ОТДАЮТ.От работы на БЗВК один негатив.
07.03.18 10:22
Сергій,
Доброго дня. Хочу розповісти всім про новостворену компанію БЗВК яка знаходиться в місті Бровари в Київскій області.
Позвонив по телефону який знайшов на сайті пошуку роботи, мене запросили на спів бесіду, Я був дуже здивований щоб потрапити на роботу пришлось пройти декілька кругів аду. Мою кваліфікацію перевіряли инженери, потім конструктора, потім практично зварював декілька швів в цеху.
Про виробниче...»
В зимній період було дуже холодно. Спецевку не видають. Приходилось в ранці спочатку відігрівать обладнення а потім приступать до роботи. Якщо ви помітили що Віталій стоить на мостіку и щось записуе то краще працюйте не розгінаючись. Мене розрахували без питань, але двух хлобців звільнили за прогул тільки з мінімальною.