ЭЛЬДОРАДО
Інші назви: ELDORADO, ЕЛЬДОРАДО
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: www.eldorado.com.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Дніпродзержинск, Дніпро, Донецк, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Кам’янец-Подільськ, Константинівка, Червоноармійськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Ніжин, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Ровно, Сімферополь, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Ялта
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: www.eldorado.com.ua
Магазины бытовой техники
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЭЛЬДОРАДО
Відгуки про компанію «ЭЛЬДОРАДО» Усього: 2
Усі Київ Біла Церква Бердичів Бердянск Вінниця Дніпродзержинск Дніпро Донецк Запоріжжя Івано-Франківск Ізмаіл Кам’янец-Подільськ Константинівка Червоноармійськ Кременчуг Кривий Ріг Луганськ Луцьк Львів Маріуполь Ніжин Миколаїв Нікополь Одеса Ровно Сімферополь Тернопіль Ужгород Харків Херсон Черкаси Чернігів Чернівці Ялта
20.03.23 21:07
Гість,
м. Львів
Можна отримувати легкі гроші, слідкуючи за чистотою свого відділу.
Пропрацював в цій компанії пару місяців, зрозумів декілька речей в цій компанії.
1) Відношення керівництва на початку нейтральне-позитивне та згодом змінюється на гірше.
1.1) За відсутність показників, за те...»
18.03.16 17:54
м. Львів
Шановне Керівництво як вам не соромно !!! ми все таки ваш персонал працюємо на вас щоб ваші кармани ніколи не були пустими, щоб ви могли їсти і пити за нашу працю, і їздити на дорогих машинах, а ви до нас ставитесь як до худоми і рабів, ми все таки люди і також хочемо щоб в нас якісь умови праці були нормальні, щоб гроші нормальні платили подивіться які часи зараз на вулиці, як можна прожити на 2 -3 тисячі грн це...»
Міняйте ставлення до людей
і піднімайте зп
тоді буде нормальна торгівля
і ставлення до вас адміни і до директорів