WCGroup
Регіони роботи: Київ, Алушта, Івано-Франківск, Львів
Сайт: wcgroup.biz
Телефони: +380969271880 +380994416176
Регіони роботи: Київ, Алушта, Івано-Франківск, Львів
Розвод на якоби навчанні і після цього забезпечують роботою
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюWCGroup
Відгуки про компанію «WCGroup» Усього: 8
26.08.19 22:03
Максим
м. Львів
Доброго дня
так все таки можна отримати реальний відгук по курсам які рекламує компанія??? хтось хто проходив курс отримав реальну практику? зміг повернути свої кошти як це прописано в договорі?
хочу почути реальні відгуки
23.05.19 01:34
бятяр станіславський
м. Івано-Франківск
Можна безплатно послухати казки віті гараніна якому «працювати головою» важко, особливо після вчорашнього, то він працює язиком, розказуючи про кантору світового рівня і форму навчання «онлайн». Вертіти язиком в нього краще виходить, зразу видно, має людина досвід, і для нього «це нормальне явище».
Те, що тут називають «навчанням» є звичайним шахрайством чи «розводом». Беруть гроші за послугу, яку не можуть і не хочуть надати.
Ці дІзайнери недороблені неспроможні навіть сайт для портфоліо створити.
11.05.19 02:38
Володимир Грабар
м. Івано-Франківск
Проектна робота про яку пишуть, називається "набий морду віті гараніну"
хоча б про це у вас дійсно залишуться гарні спогади
Це "дуже крута" кантора.
"НавчаЄ дизайну та розробці сайтів" при не маючи навіть свого власного сайту
19.02.19 01:22
Кайрат Ахметов
В поліції довго не потрібно буде пояснювати за що ви били морду гараніну.
Шахрайська кантора
Пропонують роботу, яку ви нібито отримаєте після закінчення навчання.
Ви оплачуєте "навчання" (яке там навчання, це привід за що з вас взяли гроші) і після того вас відправлять ... ну адрес знаєте.
Розробкою сайтів дана кантора не займається, більше того в їх так званому "портфоліо" присутні роботи інших(!!!) компаній.
27.12.18 23:51
Володимир
м. Івано-Франківск
Після курсів можна гараніну набити морду, в поліцію не поскаржиться.
Там на нього і так багато зачва за шахрайство
шахраї.
Спочатку пропонують роботу.
Закінчується ти, що беруть з вас гроші за "навчання" .
Банальний розводМожна гараніну битип
16.12.18 17:16
Аноним
Непогана можливість з нуля освоїти web-розробку.
Відмінна алтернативою більш дорогим школам розробки.
Також компанія в обов'язковому порядку курсантам надає оплачувану проектну роботу. Всім рекомендую дане навчання. Від себе хочу зазначити, що є можливість навчатися онлайн в індивідуальному порядку. Всім раджу. Дякуємо.
немає
маленька популярність
04.12.18 19:31
Віктор
нема
Шахраї. Курси веб-розробки тяжко так назвати. Викладач не компетентний, ну і після оплати буде зроблено все, щоб ви не захотіли продовжувати навчання. Тільки одного виду офісу достатньо, щоб зрозуміти що нормальною веб-розробкою тут не пахне. Почитайте відгуки в інтернеті, вони є. Ну і директор ПАТОЛОГІЧНО бреше.
19.06.18 09:27
Іван
Тихо
Час від часу в Івано-Франківську можна зустріти оголошення від якоби роботодавця веб-студії (також вони себе часто рекламують в OLX), який чи яка пропонує навчання в сфері веб-дизайну з наступним працевлаштуванням, а саме забезпеченням роботою самих здібних і тих хто успішно пройшов навчання. Також вони часто рекламують своє якоби "навчання" в Львовському своєму представництві. Це є банальна лохотрон-контора яка...»