WCGroup
Сайт: wcgroup.biz
Телефони: +380969271880 +380994416176
Ел. пошта: wcgroup.biz@gmail.com
Регіони роботи: Київ, Алушта, Івано-Франківск, Львів
Розвод на якоби навчанні і після цього забезпечують роботою
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюWCGroup
Відгуки про компанію «WCGroup» Усього: 22
26.08.19 22:03
Максим
м. Львів
Доброго дня
так все таки можна отримати реальний відгук по курсам які рекламує компанія??? хтось хто проходив курс отримав реальну практику? зміг повернути свої кошти як це прописано в договорі?
хочу почути реальні відгуки
23.05.19 01:34
бятяр станіславський
м. Івано-Франківск
Можна безплатно послухати казки віті гараніна якому «працювати головою» важко, особливо після вчорашнього, то він працює язиком, розказуючи про кантору світового рівня і форму навчання «онлайн». Вертіти язиком в нього краще виходить, зразу видно, має людина досвід, і для нього «це нормальне явище».
Те, що тут називають «навчанням» є звичайним шахрайством чи «розводом». Беруть гроші за послугу, яку не можуть і не хочуть надати.
Ці дІзайнери недороблені неспроможні навіть сайт для портфоліо створити.
11.05.19 02:38
Володимир Грабар
м. Івано-Франківск
Проектна робота про яку пишуть, називається "набий морду віті гараніну"
хоча б про це у вас дійсно залишуться гарні спогади
Це "дуже крута" кантора.
"НавчаЄ дизайну та розробці сайтів" при не маючи навіть свого власного сайту
19.04.19 15:04
Андрiй
Все сподобалось. Спочатку займався на групових заняттях, так як практично ні чого не знав про веб-розробці. Трохи освоївся, набрався знань і перейшов на індивідуальну програму. В кінці навчання виконав проектну роботу, за яку дуже добре заплатили. Зараз працюю в веб-студії, яку знову ж порекомендували на цих курсах. Рекомендую, навчання тут мені дуже допомогло.
немає
18.04.19 18:19
Владимир
Хочу висловити подяку відмінній компанії, завдяки цій компанії придбав професію web-програміста, до цього не мав економічної освіти. Компанія готує web-програміста по усовершенственной програмі. Майже не через не повних два місяці навчився основам програміста. Залишився задоволений роботою, хоча по початку доводилося виконувати роботу по середньої і мінімальної оплати, по початку звертався за консультацією до більш...»
нэмае
17.04.19 06:53
Igor
Завдяки цій компанії отримав професію web-програміста, навчають з нуля, для освоєння основних азів професії достатніх, щоб почати виконувати проектну роботу - знадобилось півтора місяці. Пропрацював в компанії майже 2 роки. В основному робив проекти середньої бюджетності: сайти-визитівки, Інтернет - магазини, та модерацію. Компанією в цілому задоволений, оскільки, завдяки їй зміг перекваліфікуватись з різноробочого...»
нэмае
16.04.19 20:32
Сергей Сударев
м. Алушта
сайт очень хороший можно пройти курс здесь могут научить всему можно стать профессионалом в этом деле рекомендую всем эту компанию
Нету
16.04.19 17:29
АНДРIЙ
Спочатку вам потрібно познайомитися з основами всіх областей веб-розробки (пройти повний цикл). Навчання буде різноманітним, але неглибоким. Це потрібно для того, щоб знайти ділянку, яка вам подобається, а також придбати основні навички в різних областях. Тоді ви зможете розуміти і працювати з великим набором завдань, незалежно від того, на чому ви зупините свій вибір.Ну і головне...компанія в обов'язковому порядку...»
Єдиний маленький недолік,якщо його можна так назвати...якщо є можливість,навчайтеся в очній формі.
16.04.19 11:10
Олена Шатська
Для роботи необхідно було пройти курси веб-дизайну. Вибрала цю компанію, так як колеги вже тут навчалися і відгуки тільки хороші. На роботі не було можливості виділити час на навчання, тому проходила онлайн в індивідуальному порядку. Залишилася всім задоволена. Навичок в цій сфері у мене не було взагалі, а тепер я все освоїла. Дякую!
Немає
16.04.19 04:22
Максим
В цілому - хороша компанія. Незаперечний плюс - індивідуальний підхід до викладання матеріалу.
Другий плюс: після навчання - надається проектна робота.
На даний момент, завдяки навчанню, освоїв веб-розробку і вже маю кілька досить дорогих замовлень.
Так що навчанням я задоволений. Рекомендую всім бажаючим.
Немає такого