ндл
Інші назви: ТОВ "Нова дитяча література"
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Телефони: (044) 501-14-67, (044) 451-86-89, (098) 597 -62-36, (067) 741-37-08
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Телефони: (044) 501-14-67, (044) 451-86-89, (098) 597 -62-36, (067) 741-37-08
Випускають все, що завгодно: від кулінарних до науково-популярних журналів. Нової дитячої літератури дуже мало. Цим, мабудь, лише прикриваються.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюндл
Відгуки про компанію «ндл» Усього: 2
06.01.19 18:09
ЕММА КОСТЯНТИНІВНА...,
Я працюю з Іваном Присяжнюком у видавництві «Нова дитяча література» з січня 1999 року вже рівно 20 років. Я автор текстів дитячих книжок, які видає Присяжнюк. Я працюю не заради грошей, а для того, щоби діти України вивчали українську мову із задоволенням і цікавістю. Теми книжок вигадує сам Іван Ілліч. Ці книжки пізнавальні і цікаві. Не зважаючи на скрутне фінансове становище видавництва, Присяжнюк ...»
Книжки дешеві, щоби їх могли купити для своїх діточок люди з низьким прибутком. Саме тому часто-густо грошей у Присяжнюка не вистачає на виплати співробітникам.
11.06.16 14:35
Редактор,
Всі позитивні моменти нівелюються хронічною невиплатою зарплати
Присяжнюк не дотримуєиться домовленостей, не оплачує роботу, і чим довше працюєш, тим більша затримка із зарплатою. Дуже шкода тих милих, талановитих людей, яких якимось чином прибило до цього берега - жадібного, брехливого Присяжнюка, який не виплачує зарплату, постійно посилаючись на якісь "причини". Нікому не раджу зв"язуватися із цією персоною.