Эльба-Инвест
Другие названия: Ельба Інвест, Ельба-Інвест
Сфера деятельности: Услуги: Охрана
Телефоны: 0504103135
Регионы работы: Киев, Бердянск, Винница, Донецк, Житомир, Ивано-Франковск, Кременчуг, Луганск, Львов, Прилуки, Ровно, Ужгород, Умань, Харьков, Чернигов
Сфера деятельности: Услуги: Охрана
Телефоны: 0504103135
Про другі города які занімає ця фірма не скажу, а вот про м.Червоноград скажу що ужассссссс, Приймають тупо всіх на роботу, На співбесіді говорять що ти будеш охоронником без сльозогіної тіпа і травматичної зброї, А коли встоїся так ведуть на об'єкт і співають пісню зовсім по іньшому. В чом прикол що даже і стріляти непокажуть як, а пєстіка то видають. Нема Соглашаєся робити 2 тиждні через один, а підміни буває недають і по 3 тиждні. Вобшем завал. Самий тєрпімий як ни є обєкт цеї фірми це 5,пост (Мебельна фабрика) Най звєрший це острів, там начальник вночі ввікно дивмться шоб ти неспав..........
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Эльба-Инвест
Отзывы о компании «Эльба-Инвест» Всего: 1
Все Киев Бердянск Винница Донецк Житомир Ивано-Франковск Кременчуг Луганск Львов Прилуки Ровно Ужгород Умань Харьков Чернигов
28.04.20 00:27
Оксана Орлова,
г. Львов
Я працювала в компание два Роки.читаю коментарии и дивуюсь що таки погани видгуки у багатьох.лично мене ця охорона навчила жити .Я вдячна Володимиру Сусло.У мене тильки хороши спогади.хоть пройшло уже багато рокив.
Не пригадую.
Полезность: (1 - 1) = 0