justkids
Інші назви: курсы английского языка для детей justkids
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: justkids.com.ua
Телефони: +380 (44) 334 41 82, +380 (68) 988 88 58
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Кіровоград, Львів, Одеса, Полтава, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: justkids.com.ua
Телефони: +380 (44) 334 41 82, +380 (68) 988 88 58
онлайн курсы английского языка для детей
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюjustkids
Відгуки про компанію «justkids» Усього: 4
Усі Київ Дніпро Запоріжжя Кіровоград Львів Одеса Полтава Харків Херсон Хмельницький Черкаси
27.12.19 16:32
Діана Медуна,
м. Львів
Хоча працюю в цій компанії досить недовго, але дуже задоволена. Колектив дуже дружній, завжди зможуть замінити чи допомогти з питаннями. Менеджери привітні, керівництво хороше. Чудово те, що розклад ти собі виставляєш самостійно, але потрібно враховувати, які години є найбільш популярні. Але найбільше подобається те, що всі матеріали вже складені і ти не переживаєш, що дати дитині на заняття. Ще один величезний...»
Поки не знайшла
26.12.19 20:14
м. Львів
Працюю викладачем в JustKids. Хочу відмітити дуже зручну платформу, на якій легко працювати та чудовий матеріал для учнів. Досить швидко готуватися до уроків. Хто працював в школі і писав плани уроків на кожний день, зрозуміє мене:) Тут теж потрібно вести звітність, але не в такому обсязі. Зручно, що можна працювати онлайн, не виходячи з дому. Щодо керівництва, то наразі нема жодних зауважень. Зарплата виплачується...»
Є мінуси, але вони не дуже суттєві.
26.12.19 14:35
Середницька Олександра,
м. Львів
Працюю в компанії вже 2 місяць на посаді вчителя. Такого дружнього колектива і чудових менеджерів я ще не зустрічала. При навчанні мені допомагали, завжди доброзичливо відкликаючись. Я працюю на надзвичайно зручній онлайн платформі, де усе зрозуміло, тому робочий процес не викликає якихось непорозумінь.
Поки що немає)
24.12.19 23:00
Юрій,
м. Львів
Ця компанія - вдалий вибір, про який не шкодують. Хороша школа не тільки для початку кар'єри, а для досвідчених.
Треба працювати )))