ТОВ Охоронна компанія "Укри"
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: m.facebook.com
Телефони: 0934392864
Регіони роботи: Київ, Дніпродзержинск, Львів
Сайт: m.facebook.com
Телефони: 0934392864
Регіони роботи: Київ, Дніпродзержинск, Львів
Охоронна діяльність
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТОВ Охоронна компанія "Укри"
Відгуки про компанію «ТОВ Охоронна компанія "Укри"» Усього: 9
24.04.21 13:13
Немає
Цей охоронний діяч хай візьме ці гроші що накрав на ліки, собі і своїй родині.Ганьба таким архаровцям!
Корисність: (2 - 2) = 0
21.04.21 11:01
немає
Ти с-ка з косічкою перестань дурити людей тебе бог покаряє , хоча ти язичник, він нікого не вибирає
16.04.21 13:39
м. Львів
Шаман а як ти став язичником коли на шевронах було написано Бог з нами ? та ви всі айдаровці мародери. а мати твої теж так прийнято. так ти бандит прочитай відгуки ні одного позитивного
Корисність: (2 - 2) = 0
12.04.21 11:41
Анатолій,
колектив
Ще забув написати . Лікарняний не оплачує, відпустку 28 к/дн. не надає і не оплачує, Чорнобильську відпустку мені як ліквідатору аварії на ЧАЕС теж відмовив,надати а це 16 кал. днів, хоча гроші за цю відпустку компенсує Держава.
12.04.21 11:16
Колектив нори
Б-т "Айдаровець" Не даремно їх розформували на вимогу Європи вульгарний, брехун обіцяв одну зарплату а платив менше зняв з мене 4250 грн за форму а привіз подерту вонючу жах , текучка 90 %. Умови ні чайника, ні м/х як хоч так чергуй . Ввів штрафи не зрозуміло за що, це повний п-ц. Обходьте цю КАНТОРУ ДОРОГОЮ !
02.02.21 10:14
Василь,
O О О
Журбенко постійно недоплачує і затримує зарплату.Обходіть його фірму десятою дорогою.Хай працює сам з своїми аліками наріками бомжами.
08.02.20 12:12
Михайло,
хороший колектив
працював в так званого "волонтера АТО" 3 місяці. Зарплату майже не платив мотивуючи що має постійно якісь "міфічні" проблеми.ще винен 5000гр. Дивно як таким волонтером ще не зацікавилися наші прокуратура і СБУ
07.02.20 12:42
андрій,
порядність хозяїна обєкта
Шаман брехун і кидає на гроші.Постійно бреше.Всі проблеми вирішує сам охоронник.Пора його трошшки провчити.
16.12.19 13:15
Орест,
м. Львів
З позитивних сторін ,нема що добавити один негатив!
Прийшов на охоронну, на початку почав красиво рохказувати про хороші умови праці. В реальності коли почав працювати ЗАТРИМКА ЗАРПЛАТИ,ЗВЕРХНЄ СТАВЛЕННЯ (мат за матом при розмові до працівників ,як до худоби) ,Прийшов на одну зарплату получаю зовсім іншу меншу. Найгірша охоронна фірма в якій я працював. Василь Журбенко він же позивний "Шаман" волонтер АТО неадекватна людина яка обманює своїх працівників.