Bestvisa
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Луцьк, Львів, Одеса, Первомайськ, Червоноград
Сайт: visabest.com.ua
Телефони: +380960670040
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Луцьк, Львів, Одеса, Первомайськ, Червоноград
Компанія Bestvisa надійний партнер на ринку працевлаштування і візової відтримки. Ми допомагаємо з відкритям віз і працевлаштування в таких країнах: Польща, Чехія, Німеччина, Угорщина, Нідерланди, Литва, Ірландія. Плануєш працевлаштування за кордоном? Телефонуй.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюBestvisa
Відгуки про компанію «Bestvisa» Усього: 9
27.08.20 13:13
Открыл визу и нашел работу в Польше через эту фирму . Работал на складе Либеро . Все сделали хорошо , работа и жилье нормальные, не жаловался , но платят не много.
Не большая ставка
11.08.20 13:10
Фірма допомогла зробити візу в Польщу, працюю на складі Бедронка. Робота нелегка, але є безкоштовні житло і харчування на роботі. Документи підготували швидко і якісно.
Важка робота.
20.06.20 18:45
Ірина,
м. Луцьк
Я працювала на фабриці шоколаду марки Milka (Mondeliz). Перед новим роком. Годин було 190-210., ставка ще тоді була 11,75 житло безкоштовне, зороше робота не важка. Зараз чекаю на візу і буду знову вертатись на цю вакансію, годин там зараз багато і ставку підняли до 13 зл.
03.06.20 20:22
Андрій,
м. Львів
Відкривав візу від цієї фірми і працевлаштувався на завод виробництва памперсів і вологих салфеток Libero. Ставка зараз 13.40 працюємо по 12 годин. Робота не важка, але працювати треба. Хороший колектив, є премії. Працівники живуть безкоштовно по 3-5 в кімнаті.
як таких немає
18.05.20 19:58
Иван,
м. Одеса
Заказывал визу рабочую в польшу все документы сделали за 2 недели. За пакет документов заплатил 1900грн Все хорошо визу получил
12.05.20 19:53
Анатолій,
м. Вінниця
Відкривав візу в цій компанії зробили все швидко і не дорого порівняно з іншими. По вакансії так як було в описі. До роботи привик швидко
10.02.20 18:57
Толя,
м. Первомайськ
Как то приходилось иметь дело с этой компаний. Все что обещали, все выполнили.
10.02.20 18:52
Ярослав і Наталя,
м. Червоноград
Низькі ціни висока якість послуг
31.01.20 20:16
Іван,
м. Львів
Низькі ціна на візу в Польщі. Хороша робота, не важка, колектив супер.
Немає