SET UP
Інші назви: ТОВ ЛЕССЕЛ
сеть магазинов товаров для дома и трендовых девайсов SET UP
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюSET UP
Відгуки про компанію «SET UP» Усього: 17
20.08.20 00:35
Немає
Компанія дно. Подивіться ще на цьому сайті https://www.vnutri.org/set-up/
мені не платили два місяці . ..
18.08.20 12:01
Немає
Нехай Галай йде сам продає в свому ларку і нехай відає гроші. Постачальникам працівникам . А то йому люди заробляли гроші ( продавали в магазині тощо...)а він гроші на себе тратив купляв бмв 7лонг і так далі . Олександр Валерійович будьте мужиком
17.08.20 17:40
нет. Галай, продай бмв, раздай долги - ты прогорел!
Наташа, люди работют в других компаниях и получают зарплаты. Но хотят получить деньги за свою работу здесь! Мы же не волонтёры! Вы так защищаете своего шефа, что кажется имеете личную заинтересованность (гммм....), или вы получаете деньги регулярно и в полном объёме или вы настолько себя не уважаете...
13.08.20 15:54
Богдан Bohdan,
Немає
Наташа перестань . Тут точно не одна людина писала.
13.08.20 13:48
Немає
Відайте зарплати і ми перестанемо писати . Наташа вистачить обманювати людей. В магазині неодного старого працівника немає людей 20 змінилось самі звільнились бо ви непоатили
13.08.20 13:30
Працівник компанії,
Працюю. З самого відкриття. І нікуди звідси не збираюсь. Сподіваюсь, цим все сказано для тих, хто буде читати всю цю писанину одного й того самого автора. Автор, як же ти дістав. Все ж сказано, влаштовуєш цирк. Йди вже працюй, в іншу компанію, будь-ласка, займись корисним, пиши вже там свої твори.
хочу на море
07.08.20 00:01
Незнаю
Внимание сеть set up КИДАЕТ ПОСТАВЩИКОВ НА ДЕНЬГИ!
31.07.20 16:44
Гість,
Жодного
Наталя, де ті прості хлопці з керівництва??? Галай брехун, людина, яка не змогла побудувати бізнес і користується чужими грошима! Зарплату не платять з минулої осені!!! Де був тоді карантин???? Треба визнати що він не зміг - розпродай все, віддай борги!!!Машину бмв7 якось же ж прдбав, а зп не платить, квартира є (чи не одна), то ж можна розпродатись щоб перед людьми не було соромно. та хіба йому соромно. Його...»
31.07.20 12:03
Немає
Наталя до чого тут карантин він . Кинув людей до карантину. Винен багато кому і небере трубку .даже немає сили сказати так я вас киданув все я вам невідам ваші грн. На бмв були гроші а відати гроші немає .
30.07.20 16:35
Наталья,
коллектив - классный, теплая дружеская атмосфера
руководство - хорошие, простые ребята, строят бизнес с нуля
н-да...., те, кто уволился - пусть попробуют сейчас найти работу, карантин, коронавирус.... - думаете, везде платят вовремя? знаю многих людей, которые сейчас вовсе остались без работы.
коронавирус внес свои коррективы. и не только в бизнес Украины... сил всем украинским бизнесам - выстоять, удержаться на рынке и быть успешными