Будфинанс-консалт
Сайт: www.bfc.kiev.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Кіровоград
Сайт: www.bfc.kiev.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Кіровоград
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюБудфинанс-консалт
Відгуки про компанію «Будфинанс-консалт» Усього: 77
07.12.23 11:54
Олексій,
Сподобалось працювати з командою БФК. Професіонали своєї справи, завжди є відповіді на запитання. Допомагають на кожному кроці. Взагалі, коли починань шось нове то дуже лячно) але спеціаліст компанії БФК дав...»
01.11.23 10:37
Ольга,
користувалась послугами компанії БФК. Все порадили і зробили кваліфіковано. вартість послуг приємно здивувала. менеджери приємні у спілкуванні. рекомендую
не знайшла
02.08.23 17:06
Роман Хорошенко,
Дуже задоволений співпрацею зі спеціалістом БФК - все чітко, професійно і за адекватною ціною.Рекомендую- результатом і процесом залишитесь задоволеними на 100%
10.07.23 15:04
Марія Вдовіченко,
Рекомендую компанию Будфинанс як професійних спеціалістів! Оцінка нерухомості була зроблена в короткі терміни. Якісно, на всі питання отримала відповіді.
08.06.23 17:43
Анна,
Гарне враження від роботи с компанією БФК. Є чітке розуміння задач і гнучкість у варіантах вирішення. Люди не створюють проблем, а намагаються їх вирішити. Рекомендую на всі 100%
10.02.23 21:08
Марина,
Вдячна за допомогу в оцінці нерухомості. Усе зробили максимально швидко!
не побачила
19.01.23 21:46
Кирилл,
Благодарен компании "БФК" за быстрые и качественные услуги.
29.12.22 21:23
Валентина,
Благодарю за быструю оценку! Рада, что обратилась в БФК. Рекомендую!
03.11.22 19:38
Ольга,
Уже не первый раз обращаюсь в "БФК", могу рекомендовать, как надежную компанию. Быстро и качественно выполняют свою работу. Спасибо!
нет минусов.
27.10.22 21:39
Олег,
Обращался по рекомендации друзей и остался доволен вниманием, которое мне оказали сотрудники. Оценку провели быстро и цены порадовали.