ТОВ Електротехнічна компанія
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Электромонтаж, строительство
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТОВ Електротехнічна компанія
Відгуки про компанію «ТОВ Електротехнічна компанія » Усього: 3
14.10.20 13:08
Обіцянки
При звільненні з\п ви будете вибивати через суд та прокуратуру. Керівництво ТОВ «Електротехнічна компанія» Сидять у кабінетах хамське бидло це ви зрозумієте як тільки вирішите від них піти!
30.09.20 11:31
Влад,
Начальство улыбается и ездит на красивой иномарке
Задумайтесь, когда приходите туда устраиваться на работу снятое помещения под гаражи. Оформляют на работу действительно быстро не проходя мед осмотра и берут кого попало понятное дело куча алкашей психов и прочих не адекватов можете встретить. А по поводу жилья так я вам так скажу они высчитывают из з/п так как више 10 000 там не кому не платят а работа штробить на стройке стены и копать траншеи и постоянная текучка...»
17.09.20 21:33
Компанія не велика знаходиться по адресі Новозабарська 21 Керівник Денесюк Микола Миколайович справив враження дуже вічливої людини. Оформлення на роботу проходило швидко що навіть здивувало. На даний момент проживання для робітників є безкоштовним у хостелі. Вот тільки у бригаді є люди які які портять атмосферу і погано те що їх вибрали бригадиром(
Все можна виправити якщо поговорити з Васею)