West Fit Group
Сайт: westfitgroup.tilda.ws
Регіони роботи: Київ, Львів
Сайт: westfitgroup.tilda.ws
Регіони роботи: Київ, Львів
Торговля на международных финансовых рынках
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюWest Fit Group
Відгуки про компанію «West Fit Group» Усього: 32
11.08.21 18:09
Филипп Волков,
Компанія і справді вміє радувати, виводжу кошти я досить швидко, так само швидко і заробляю. Дуже задоволений трейдом.
все добре
08.08.21 00:08
Тимур Виноградов,
Перше що хочу відзначити це зручність використання і швидке виведення коштів. Протягом мого заробітку проблем не виникало, ні затримок, зручно торгувати і реальний висновок, можу рекомендувати.
06.08.21 01:17
Міхайло,
Зручна навігація, все зрозуміло, немає зайвої інформації. Підтримка завжди на зв'язку. Виведення коштів швидкий. раджу
нема
03.08.21 19:43
Федір Середа,
Цією платформою я на всі сто відсотків залишився задоволений, у мене ніяких проблем в роботі не було, кошти виводилися вчасно. Залишилося позитивне враження після роботи.
28.07.21 17:28
Денис,
Дуже задоволений тим, що почав користуватися даними брокером. Підтримка мене не відпускала, весь час підтримувала і підказувала що і як краще.
-----
22.07.21 00:20
Сергей,
Очень важна поддержка, тут она присутствует 24 часа. Вывод быстрый, научится легко, главное желание.
Все нравится
04.07.21 02:59
Илья Буров,
Користуюся цією платформою на постійній основі, можу сказати, що поки це найкраща. Зручні умови, висновок стабільний. Раджу.
13.06.21 23:48
Олег Степанов,
Пока для меня это самый честный трейд, поэтому я могу его рекомендовать. Работает как часы и при чем с помощью на каждом шагу.
30.05.21 22:50
Тарас Трясило,
Отличная компания, большое спасибо поддержке за помощь. Рекомендую
Ничего
25.05.21 00:06