Украинская Мебельная Марка
Другие названия: Українська Меблева Марка (Octo Via Group,Екопродукт Рітейл)
Сайт: umm.lviv.ua
Телефоны: 096-904-84-94, 096-501-16-44
Регионы работы: Киев, Львов
Сайт: umm.lviv.ua
Телефоны: 096-904-84-94, 096-501-16-44
Регионы работы: Киев, Львов
Українська Меблева Марка реалізовує лише якісні матеріали, виготовлені на власному сучасному обладнанні досвідченими професіоналами. Кожен наш матеріал проходить декілька етапів перевірки якості і лише потім відправляється на склад або до клієнта.
Працюючи не перший рік на ринку будівельних матеріалів, наша компанія може з впевненістю гарантувати своїм партнерам та покупцям, що весь матеріал буде якісним, доставлено в зазначений час та за конкурентною ціною.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Украинская Мебельная Марка
Отзывы о компании «Украинская Мебельная Марка» Всего: 4
27.05.22 12:15
г. Львов
Колектив і корпоративна культура добра.
З людьми в загалі не рахуються. Крім грошей нічого більш не бачять.
21.02.22 10:25
Олександр,
г. Львов
Стосовно відгуку "Андрія", це брехня, Андрій, він же Руслан, який тільки стажувався та не працював ні дня, обурений що його не прийняли на посаду торгового представника.
Всі співробітники, які...»
Питання є практично в кожній компанії, і ми постійно працюємо над їх вирішенням і підвищенням рівня компанії в цілому.
19.06.21 12:18
Давид,
Доброго дня, шановні читачі. Маю позитивний відгук о компанії, ТзОВ"Українська меблева марка" чи як скорочено "УММ". Прийшов на співбесіду, поговорили познайомилися. Мені ця робота подобається. Я розумію, що...»
Трохи далеко від мого дома. Живу на Шулявці а треба до Видубичів їхати.
24.01.21 15:38
Андрій,
г. Львов
Українська Меблева Марка (Octo Via Group,Екопродукт Рітейл) вакансии,отзывы,работа Львов,Киев
Не майте з ними справ, компанія дуже не порядка! Не виплачують зарплату, якимось маленькими частинами,затримують. В кращому випадку вам виплатять декілька тисяч без пояснень. Офіційного працевлаштування не має. Не вірте обіцянкам- абсолютно все брехня. Постійна відсутність грошей, товару та розуміння,як взагалі працювати. Продукція неякісна,ціни вище ринкових. УММ не виробники,а справжні перекупи. Постійно...»
Полезность: (1 - 1) = 0