A-Play
Сфера деятельности: Услуги: Кадровые агентства, рекрутинг
Регионы работы: Киев, Белая Церковь, Днепр, Ивано-Франковск, Кропипницкий, Краматорск, Кременчуг, Львов, Одесса, Полтава, Ужгород, Харьков, Хмельницкий, Чернигов, Черновцы
Та сама рекрутингова компанія України, яка
закриє ті вакансії, які інші не можуть.
Об’єднуємо A-Players і найкрутіші компанії.
- 4,5+ років на ринку
- 100К+ співбесід провели
- 1 500+ закритих вакансій в 500+ компаній
- 86К+ підписників в нашій мережі ТГ-каналів
вные;
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании A-Play
Отзывы о компании «A-Play» Всего: 8
Все Киев Белая Церковь Днепр Ивано-Франковск Кропипницкий Краматорск Кременчуг Львов Одесса Полтава Ужгород Харьков Хмельницкий Чернигов Черновцы
20.09.23 18:20
Артем Нечитайло,
г. Днепр
Мені сподобався формат співбесіди. Людина яка її проводила була профі. Наразі я підписав угоду з чудовою компанією. Дуже задоволений співпрацею з ними.
Жодного.
31.08.23 16:31
Ірина Ступак,
г. Днепр
Дуже приємно вражена від оперативної роботи HR Карини, все чітко, без води і трати часу. 10/10
Відсутні
30.05.23 14:23
Олександр,
г. Днепр
В мене великий досвід співбесід, але команда A-play, це щось неймовірне! Дуже високий професіоналізм, причетність та бажання створити максимально комфортні умови для кандидата. Також супровід навіть після...»
Все ідеально
17.05.23 13:24
Марина,
г. Днепр
Завдяки компанії змогла знайти роботу своєї мрії. Окрема подяка Ані за приділену увагу і якісну співбесіду.
Відсутні
09.05.23 08:00
Анжеліка Пилип,
г. Днепр
Все луже подобаэться, знайшла те що шукала
Немаэ
18.01.23 12:47
Олександр,
г. Днепр
Швидко обробили заявку і швидко зв'язались.
Чітко організація всіх заходів в процесі працевлаштування.
Не помітив
29.07.22 10:32
Ольга,
г. Днепр
Бачила вакансії агенції і раніше але не було тієї, що підходе мені. Відгукнулась на вакансію і десь через 3 дні пролунав дзвінок. Я спілкувалась з милою і ввічливою дівчиною, вона навіть перетелефонувала у...»
Не помітила
08.07.22 20:06
Сергей,
Их нет!!!!
Не рекомендую ни кому! Если вам позвонили с этой компании можете смело ложить телефон, они не профессионалы !! Это шарашкина контора !!! Не рекомендую ни кому!!! Обходите стороной эту компанию!