Террін
Інші назви: ТзоВ Террін, Террин, ВАТ "Концерн Галнафтогаз"
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Телефони: (032) 298-89-38
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Дніпро, Кривий Ріг, Львів, Стрий, Харків
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Телефони: (032) 298-89-38
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Дніпро, Кривий Ріг, Львів, Стрий, Харків
Займається розробкою і впровадженням проектів. На даний час - це проект створення мережі ресторанів швидкого харчування "Ala minute" при АЗС "ОККО"
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТеррін
Відгуки про компанію «Террін» Усього: 17
26.09.15 13:02
Мишель,
м. Львів
Работа здесь - светлый период, который всё ещё длиться. Очень достойная оплата труда, дружный коллектив. Когда работа тебе нравится, а тебе за это ещё и платят - жизнь удалась. А мне нравится готовить, и когда тебе из зала передают комплимент - не сравнить ни с чем! Простор для развития огромен, поскольку мы постоянно разнообразим кухню, руководство понимает, что без этого никак.
Ничего стоящего упоминания.
07.06.15 04:50
Назар,
немає
Обманюють людей, тому їм постійно треба персонал. Не доплачують зарплати, в аля мінуті зарплата 200 за 24 години роботи.... 2000 в місяць (- штрафи) це жах:((( дбають про людей , насмішили :)))) використають розведуть і викинуть :)
17.05.15 15:03
Андрій,
м. Львів
Мене прийняли для проходження переддипломної практики з ЛКА! Сказати, що я дуже радий - це нічого не сказати! Все обладнання тут найновіше і найкрутіше. На кухні працюють виключно профі у яких можна багато навчитись, що я і збираюсь зробити. Також дуже хочу опанувати мистецтво барісти! Дуже-дуже-дуже сподіваюсь, що я буду тут працювати і після диплому!
Та які мінуси, ви що приколюєтесь?! Я і не мріяв, що зможу почати працювати в такому ресторані ще до диплому!
07.06.13 23:55
Марічка Бурачкова,
м. Львів
Лише декілька нормальних людей в цілому колективі.
Працювала поваром в "Аля мінуті". Колектив жахливий. Як то кажуть; "Село без сільради....". Постійні плітки, та неправдиві доноси керівництву. Одні хто справді працює, - погані. Хто на їхньому горбі виїжджає, - добрі. Керівник, Ольга Миколаївна, - глупа жінка котра вірить в будь яку нісенітницю, крім того істеричка, яка взагалі не поважає людей! Обіцяного соцю пакету, як такого взагалі немає, жодних лікарняних,...»
06.12.11 20:17
Декілька нормальних людей
Колектив був як усюди, різні люди, різні проблеми але прислухались один до одного та старались підтримувати дружньо-ділові стосунки, як з офісними колегами так і з директорами ресторанів. Коли влаштовувалась, думала: - "солідна, демократична фірма"
Але з приходом Семенюка розпочалось...
Працівники різних відділів стараються не допомогти один одному, а навпаки –підсунути свиню та підставити, постійний пошук...»
15.10.10 21:50
м. Львів
Компанія насправді хороша, і колектив і в ресторані і в офісі тоже хороший , просто люди не всі однакові і відрізняються кожен по своєму.
Ставляться до людей з повагою, алей свого вимагають, за гарно зроблену роботу і надбавку можуть дати до зарплати))), а от коли не справляєшся з порученим, от тоді і починається чорна смуга.
Не можу нічого поганого про ТзОВ "ТЕРРІН" росказати.
01.10.10 22:01
м. Львів
Динамічна компанія з дружнім колективом. Цікаві проекти, масштабність. Тут вимагають, але й оцінюють по-заслузі. Я впевнена, що люди, які пишуть негативні відгуки про цю компанію, просто не змогли працювати ефективно в такому ритмі. Але визнавати свої недоліки ніхто не хоче, простіше звинуватити компанію...
Є працівники, які навчаються у компанії, здобувають досвід і ідуть у інші фірми реалізовувати його там в менш шаленому ритмі. Прикро втрачати гарних працівників.
03.09.10 21:43
*******,
м. Львів
Очень интересный и перспективный проект ! Ресторан при АЗС!!! Идея - СУПЕР !!!!
На собеседовании все очень красиво, обещают и социальный пакет, и выходные дни. Реально: персонал ресторанов работает сутками, спит 2-3 часа ( и то если не будет гостей в ресторане) на полу, отпуск только 12 дней, больничные оплачиваются не в полном размере ( Джус О. принимает эти решения), зарплата - МИЗЕР!!! Постоянные штрафы персонала, постоянное недовольство, а точнее - придирается О.Джус !!!! Оксана Джус...»
27.07.10 20:33
Колектив офісу(крім Бурканової-Джус)
Далекі-далекі від рестораного бізнеса !!!Працівникі на ресторанах пашуть-за копійки ,керівництво тішать себе )))
24.04.10 10:12
м. Львів
Свідомий професійний підхід до психологічної складової у підборі працівника. Тобто до особистості в цілому, а не дише до навиків, диплому та вміння підготуватся правильно поводитися на співбесіді.
Це дуже потішило.
Важко сказати. Мабуть немає негативних вражень.