IT-курсы Lemon.School в Киеве
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: kiev.lemon.school
Телефони: 099-496-96-66
Регіони роботи: Київ, Чернігів
В Lemon School продолжительность курсов составляет 2-4 месяца. Но пусть вас не пугает краткость обучение, ведь его темп достаточно серьезный – на большом количестве курсов занятия проводятся три-четыре раза в неделю. Мы уверены, что легко вам не будет, но то, что после IT-курсов в Киеве вы станете профессионалом в выбранной области IT-технологий – это 100%. Готовьтесь, что придется попотеть. Именно поэтому мы советуем вам запастись большой мотивацией, не прогуливать, ловить каждое слово преподавателя и выполнять все домашние и практические задания.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюIT-курсы Lemon.School в Киеве
Відгуки про компанію «IT-курсы Lemon.School в Киеве» Усього: 116
22.11.24 15:54
Марина,
Дякую викладачам, які пояснюють по кілька разів, перевіряють домашні завдання швидко і знову ж таки пояснюють навіть у домашніх завданнях, що і як потрібно виправити.
не помічала
18.11.24 15:42
Елена,
Программа курса постоянно дополняется и улучшается, это большой плюс. Есть постоянная обратная связь с наставниками.
все нравится
14.11.24 18:36
Сергій,
Мені подобається, як побудовані курси, також подобається, що відеоуроки можна в будь-який час подивитися. Лектори пояснюють матеріал дуже добре.
не було
10.11.24 14:06
Жанна,
Я пришла на курс с нулевыми знаниями о тестировании. Переживала, что не справлюсь, но первый же урок показал, что я там где нужно. Подробное объяснение материала, трудные темы разъяснены простыми словами....»
06.11.24 16:15
Юрій,
Навчаюся вже півроку на тестувальника. Основна принадність це клієнтоорієнтованість. Навіть якщо на уроці чогось не додали, то можна або запитати у наставників і вам розжують, або звернутися до куратора.
не було
25.10.24 15:49
Аліса,
Після закінчення університету одразу пішла в декрет. Досвіду роботи немає, тому вирішила відучитися на тестувальника онлайн, поки час дозволяв. Курси знайшла за відгуками, вирішальними стали ціна та гнучкий...»
не зустрічала
23.10.24 18:38
Зіна,
Я вчилася тут на Курсі Графічного дизайну. Загальне враження чудове. Найголовніше що наставники приділяли дуже багато уваги. Відчуття наче вчишся не в групі, а окремо з ментором. Це дуже здорово, ніде такого...»
все добре
20.10.24 15:37
Люба,
Наставники та куратори - це люди, які знають свою справу, і до них завжди можна звернутися по допомогу. Я настійно рекомендую цей курс тим, хто ще сумнівається
все чудово
15.10.24 18:36
Елена,
Курсом осталась очень довольна. Материалы хорошо поданы, есть хорошая поддержка от кураторов и наставников. Главное желание учиться и правильно задавать вопросы.
10.10.24 19:49
Однозначно рекомендую всім, навчання відбувається , все дуже зручно влаштовано, інформація подається зрозуміло і системно, дійсно подобається і цікаво вчитися!
не бачила