Академия статей
Сфера діяльності: Послуги: Наука: авіація, біологія, хімія, фізика та ін.
Сайт: a-articles.com
Телефони: +38 (091) 481 00 26 +38 (093) 177 58 98
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Житомир, Івано-Франківск, Ковель, Луцьк, Львів, Одеса, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Чернівці
Сайт: a-articles.com
Телефони: +38 (091) 481 00 26 +38 (093) 177 58 98
Академия статей — это ведущая консалтинговая компания, которая оказывает помощь ученым в написании и публикации научных статей в наукометрический базах данных. У нас работают исключительно кандидаты и доктора наук со всего мира. Мы оказываем помощь в написании и публикации научных статей в базах Scopus/Web Of Science/ВАК/Index Copernicus и многих других.
Наша миссия: Экономить время ученым оказывая им помощью в написании и публикации научных статей.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюАкадемия статей
Відгуки про компанію «Академия статей» Усього: 1
Усі Київ Дніпро Житомир Івано-Франківск Ковель Луцьк Львів Одеса Тернопіль Харків Херсон Хмельницький Чернівці
12.04.23 22:23
Маша,
м. Одеса
Загалом, враження від співпраці з Академією статей хороші. Особливо з менеджером Анною.
Під час відключень світла виникали проблеми, так як терміни на виконання лишалися такими як були до них, тому не завжди вдавалося вчасно здати замовлення. Але зараз все налагодилось.