беттертон
Інші назви: bettertone
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: bettertone.com.ua
Телефони: (044) 222-88-07
Сайт: bettertone.com.ua
Телефони: (044) 222-88-07
ЛОР центр в Києві та є центри по Україні, також займаються продажем слухових апаратів та аксесуарами до них
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюбеттертон
Відгуки про компанію «беттертон» Усього: 4
13.11.24 20:01
Ольга Грек,
Гідна заробітна платня, порівняно з іншими компаніями.
Гарна підтримка колег під час курйозних ситуацій)))
Є можливості для карʼєрного зростання
Довга адаптація, а саме: багато інформації якої необхідно засвоїти та пройти необхідні іспити для перевірки даних знань
Хоча, я розумію, що в інтересах роботодавця вихід на роботу вже підготовленого...»
15.08.24 13:29
Аліса,
Однозначно рекомендую!
Все було чудово від самого початку: взаємно відгукнулась на вакансію адміністратора в медичному центрі ''Беттертон'' в той же день змогли домовитись про співбесіду у режимі онлайн,...»
---
26.05.24 13:23
Валерія,
Постійний розвиток, командна робота, навчання, сервісність, кар`єрний зріст, стабільність, можливість заробітку, мотивація.
Якщо у вас є бажання працювати, то ви не шукаєте недоліки, бо ви працюєте на результат, віддаєтесь своїй справі, мотивуєте себе та інших співробітників ставати ще краще та сильніше.
22.02.23 15:32
Олександр,
дуже сподобався колектив і по зарплатні також все добре,так як домовились при співбесіді ттак все і було, навіть за 2 роки 2 рази встигли підвищити зарплатню , через війну на жаль мав звільнятись бо переїхав...»
керівництво іноді суворе але воно мабуть і правильно щоб не лізли на голову