Олексій Остаповський
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: www.instagram.com
Сайт: www.instagram.com
Олексій Остаповський є СЕО та Сo-founder освітньої компанії IT BRAINS, яка займається розробкою та проведенням інноваційних онлайн-курсів з різних галузей технологій. За 5 років роботи в цій сфері Олексій зібрав в команді 45 висококваліфікованих спеціалістів та успішно реалізував декілька проектів. Завдяки його ефективним методам онлайн-навчання, багато студентів з різних країн досягли успіху у своїй кар'єрі в галузі ІТ. Олексій має багатий досвід у створенні та впровадженні інноваційних освітніх програм, а також у підвищенні рівня знань учнів і студентів. Його сторінка в каталозі - це відмінне місце для тих, хто бажає здобути нові знання від досвідченого фахівця та розвинути свої навички в області ІТ.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюОлексій Остаповський
Відгуки про компанію «Олексій Остаповський» Усього: 9
13.12.23 13:33
Участь у курсах, організованих Олексієм Остаповським, виявилася неймовірно корисною. Він надав структуровану та ефективну освітню програму, яка глибоко вплинула на мій професійний розвиток. Чудова робота!
нема
21.11.23 13:18
Михаил,
Лайк за каждый пост Алексея! Информативно, кратко и всегда в точку. Рекомендую его аккаунты всем, кто ценит качественный контент.
20.11.23 14:43
Слідкую за Олексієм у соціальних мережах і мені імпонує його стиль. Він завжди на зв'язку, відповідає на коментарі та робить класний контент. Це справді круто, коли є з кого брати приклад.
нема
17.11.23 12:24
Сотрудничество с Алексеем дало мне многое — не только новый опыт, но и новых друзей. Его подход к работе, его внимание к деталям и ответственность сделали проект успешным.
09.11.23 14:12
Пройшов навчання на курсах організованих Олексієм Остаповським. Загалом матеріал був представлений досить зрозуміло, але іноді було складно вловити деякі тонкощі. Завдяки тому, що була організована підтримка...»
13.04.23 09:47
Денис,
Работал у Алексея Остаповского контекстологом. Никаких проблем не было. Работа оплачивалась стабильно, отвечал быстро, все нормально
08.04.23 09:34
Работал с Алексеем Остаповским в компании IT BRAINS. Хочу сказать, что он не только хороший программист, но и мудрый руководитель. Он всегда грамотно выстраивал рабочий процесс, мог заинтересовать сотрудников,...»
Не удалось увидеться лично из-за удаленной работы
06.04.23 18:15
Сотрудничал с Олексеем Остаповским в рамках проекта IT Brains. Сотрудничество было достаточно продуктивным и полезным для получения личного опыта. Оплата была в оговоренные сроки.
Отсутствуют
01.04.23 21:29
Я мав нагоду співпрацювати з Олексієм Остаповським по декількам проектам. Добре знання своєї галузі та швидке вирішеня питань без зайвої бюракратії.
Робота на відстані.