Inweb — агенція digital-маркетингу
Сфера деятельности: Услуги: Маркетинг, реклама, креатив, продвижение, аналитика
Сайт: inweb.ua
Регионы работы: Киев, Александрия, Днепр, Запорожье, Кременчуг, Львов, Одесса, Павлоград, Ровно, Харьков
Сайт: inweb.ua
Inweb — агенція digital-маркетингу, частина групи IT-компаній Netpeak Group, преміум партнер Google, топ-1 агенція digital-маркетингу України 2022 за версією IT-рейтингу України. Робимо своїх клієнтів лідерами ринку, тому що знаємо як. Досягли результатів для 1000+ клієнтів, серед яких Kodi Professional, HiPP Україна, Yakaboo, Study.ua, Freelancehunt, AutoRIA, KIA Motors, Checkbox та інші.
Експерти у пошуковому просуванні сайту, контекстній рекламі, веб-аналітиці, просуванні мобільних додатків (ASO, ASA), SMM, таргетингу в соцмережах, контент-маркетингу.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Inweb — агенція digital-маркетингу
Отзывы о компании «Inweb — агенція digital-маркетин» Всего: 3
Все Киев Александрия Днепр Запорожье Кременчуг Львов Одесса Павлоград Ровно Харьков
30.04.24 09:44
Юля Зуєвич,
г. Львов
Працюю в Inweb з серпня 2023-го. На старті мене не відразу кинули у вир справ, а провели нормальний онбординг, щоб я зрозуміла всі тонкощі роботи без стресу і поспіху.
У Inweb дружня атмосфера, прозора...»
Можуть бути овертайми
16.01.24 15:43
Sofiia,
г. Львов
Чесно, одна із найадекватніших компаній, які були в моєму досвіді. Здається, я знайшла місце, де дуже здорова атмосфера, взаємна повага та розуміння, окрім цього - прозорі та зрозумілі кар'єрні сходинки.
Шкода, що ми усі на ремоуті
25.08.23 17:22
Kalie,
г. Львов
Inweb - це компанія, яка турбується про своїх працівників. Вражає своїми цінностями та мотивує працювати на результат. Крім того, працює з крутими компаніями та партнерами, навчає і дає можливість...»
Мінусів роботи поки не відчула.