Sender - інтернет-магазин
Телефоны: +380 (96) 139-25-79
Сфера деятельности: Торговля: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Сайт: sender.com.ua
Телефоны: +380 (96) 139-25-79
Ласкаво просимо в світ "Sender" - вашого провідника у сфері текстильних виробів, білизни та ароматів. Наш інтернет-магазин пропонує унікальний вибір текстилю, включаючи зимові ковдри, легкі літні покривала, всесезонні рішення бренду ODA, термобілизну та парфуми, які стануть виразом вашого стилю. Дозвольте нам поділитися, чому "Sender" - це ваш вибір для комфорту та елегантності в будь-який сезон. Ми прагнемо, щоб кожен клієнт відчував унікальність та задоволення від своїх покупок
Ми є офіційним реселлером визнаного бренду текстилю ODA, що гарантує нашим клієнтам найвищу якість і стиль у кожному продукті. У "Sender" ви не просто купуєте товари, а отримуєте можливість зробити ваш дім ще затишнішим та стильнішим.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Sender - інтернет-магазин
Отзывы о компании «Sender - інтернет-магазин» Всего: 1
04.01.24 11:02
Дарья Ковалевская,
В цілому гарна компанія, молода, компанія, ще в стадії розвидку. Дуже довго працювали тільки офлай, коли вийшли в онлайн пішла додаткове навантаження, але зарплатня сильно не виросла. Місце гарне, є кухня,...»
Компанія молода, бажаю їм успіхів, але попрацювавши майже два роки моя зарплатня виросла тільки на 2000 грн