UCG Engineering
Телефони: +380 50 075 79 00
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: ucg-engineering.com.ua
Телефони: +380 50 075 79 00
Будівельна компанія заснована у 2000 році і вже понад два десятиліття займається реалізацією різноманітних будівельних проєктів в Україні. Наша спеціалізація охоплює зведення житлових і комерційних будівель, промислових та інфраструктурних об'єктів, а також проведення ремонтних робіт.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюUCG Engineering
Відгуки про компанію «UCG Engineering» Усього: 4
30.11.25 18:18
Олег
Как бригадир электриков отвечаю за качественный монтаж проводки и систем освещения. Строгие технические регламенты и внимание к правилам безопасности
Сложные дизайнерские проекты часто требуют нестандартных решений, что требует много времени на согласование
30.09.25 19:26
Натан
Проходив співбесіду на посаду, де потрібно було працювати з документацією та супроводжувати об’єкти. Співбесіда пройшла у дружній атмосфері та детально пояснили завдання
Не було
18.09.25 20:27
Павел
Проходил собеседование на должность, где предстояло заниматься документацией и сопровождением объектов. Собеседование прошло в дружеской атмосфере, подробно рассказали о задачах
Не было
04.04.25 18:46
Гость
Собеседовался на вакансию плиточника. Все прошло нормально, без лишних вопросов. Понравилось, что сразу рассказали про оплату и график, ничего не скрывали. Быстрое собеседование и дают время подумать перед...»
Надо иметь опыт, у новичков меньше шансов
На некоторых объектах высокая нагрузка