Sequoia Harmess
Сайт: www.instagram.com
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: www.instagram.com
Не рекомендую працювати в цій компанії
Атмосфера в колективі вкрай токсична. Керівництво використовує маніпуляції, газлайтинг і пасивну агресію, змушуючи працівників сумніватися у своїй компетентності, навіть якщо вони виконують роботу добре.
Окремо варто згадати керівника виробничого процесу Богдану. Вона не вміє будувати продуктивну комунікацію, часто налаштовує людей один проти одного та створює конфлікти. До працівників ставиться вибірково – одних відверто пригнічує, а до інших проявляє незрозумілу лояльність. Через її поведінку робоча атмосфера напружена, а нормальна співпраця в колективі стає неможливою.
Директор компанії, який перебуває за кордоном, взагалі не цікавиться тим, що відбувається в майстерні. На всі проблеми – повна байдужість.
Окремо варто згадати, що компанія наймає дуже молодих людей, майже дітей, адже на них легше тиснути та маніпулювати. А після звільнення є велика ймовірність, що вам просто не виплатять всі зароблені гроші.
Якщо ви шукаєте адекватну команду та нормальні умови праці – вам точно не сюди.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюSequoia Harmess
Відгуки про компанію «Sequoia Harmess» Усього: 1
13.02.25 10:53