Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

ArtTaxi

Сфера деятельности: Производство и поставка
Сайт:
Телефоны: 097 078-72-67
Эл. почта: [email protected]
Твій комфорт у подорожах Україною та Європою Міжнародне таксі та таксі за кордон — це наші головні переваги. Ми пропонуємо: Комфорт і безпека: сучасні автомобілі із кондиціонером, зручними сидіннями, просторим багажником; водії з досвідом міжнародних перевезень. Фіксований тариф, без прихованих доплат: вартість поїздки обговорюється до старту — плануйте бюджет без сюрпризів. Швидкість і зручність: без пересадок, за індивідуальним маршрутом, безцільні очікування — лише прямий шлях за оптимальним маршрутом. Замовити трансфер легко: доступна цілодобова подача авто в будь-яку точку України та Європи, включаючи популярні напрямки (Польща, Німеччина, Австрія). Дзвінок чи онлайн-форма — і ваша поїздка вже в дорозі. Переваги ArtTaxi: Надійність та безпека на кожному кілометрі. Служба працює 24/7, доступна в будь-яку добу. Різноманітність класу авто: стандарт, комфорт, бізнес, мінівен — на будь-який запит. Професійні водії, які подбають про вашу подорож. Як замовити: Зателефонуйте: 097 078-72-67 (цілодобово) — і замовити трансфер просто. Або заповніть форму на сайті — і ми зв’яжемось з вами для уточнення деталей. ArtTaxi — коли потрібно міжнародне таксі, таксі за кордон або просто замовити трансфер з комфортом, безпекою та без зайвих турбот.

Отзывы о компании «ArtTaxi» Всего: 0

К сожалению, о данной компании пока не добавлено ни одного отзыва.